Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 Onsdag 31. oktober 2001
Tyskland: RSH sørger for ekstra ferie
I mandags startede RSHs morgenstudievært Carsten Köthe en ny kampagne. Lytterne kan ringe ind og fortælle hvem blandt deres kolleger eller venner, der har behov for en ekstra dags ferie. Carsten Köthe taler så med den pågældendes chef og sørger for en ekstra dags ferie i forbindelse med en forlænget weekend. I sidste uge fik en kvindelig lytter mulighed for en luksuriøs aften i selskab med studieværten i luksuslimousine til 'Candle Light Dinner' og på kasino. (AB)

Onsdag 31. oktober 2001
Radio Classic Nord er lukket
Lokalradionævnet i Pandrup nåede ikke at behandle en sag om Radio Classic Nord på dets seneste møde. Radioen meddelte forinden at den havde opløst sig selv. Læs mere

Tirsdag 30. oktober 2001
Zimbabwe: ZBC bliver kommerciel
Regeringen i Zimbabwe har godkendt et forslag om privatisering af landets statsradio, Zimbabwe Broadcasting Corporation (ZBC). Det vil indebære at ZBC splittes op i to enheder. Én radio & tv-del – der får lov til at sende reklamer, og et nyt privat selskab der skal eje og drive alle senderne. Det skriver RNMN, der også oplyser at Zimbabwe fortsat ingen private radio- og stationer har, selv om monopolet formelt blev ophævet i april 2001. (SHN)

Tirsdag 30. oktober 2001
USA: Miltbrand på Voice of America
Mandag oplyste Voice of America (VoA) at én af fem prøver sandsynligvis indeholdt miltbrand-sporer. Prøverne var indsamlet i VoA’s brevsorteringskontor. Kontoreret er nu lukket og det betyder at VoA ikke længere behandler indkommende breve til radioen. (SHN)

Tirsdag 30. oktober 2001
USA: RadioWave lukket
Webcasteren RadioWave har nu også, ligesom NetRadio og ClickRadio, måtte opgive at føre aktiviteterne videre. RadioWave er lukket efter at det ikke efter to ugers forsøg er lykkedes at få tilført selskabet yderligere kapital. (SHN)

Tirsdag 30. oktober 2001
Canada: Første serieproduceret bil med DAB
For første gang vil et bilmærke udstyre alle biler med DAB autoradioer. Det er General Motors i Canada der fra slutningen af næste år vil udstyre alle Chevrolet Impalas og Monte Carlos med en indbygget DAB autoradio. Også Ford og Audi er måske på vej til at gøre noget lignende. Men indtil videre kun i Canada, hvor der findes mere end 55 DAB stationer, der sender til en potentiel lytterskare på 10 mio. mennesker. (SHN)

Tirsdag 30. oktober 2001
VLR Hit FM tager ny sender i brug
Vejle-stationen VLR Hit FM er nu begyndt at sende på 90.0 MHz fra Egtved Syd. Det er radioens sydligste sender, og den står ikke langt fra Kolding. For nyligt har VLR også ændret polarisation på senderantennerne i Vejle for både VLR Hit FM og VLR Classic, således at man nu herfra sender lodret. (SHN)

Tirsdag 30. oktober 2001
Midtfjord Radio fik flere medlemmer
I weekenden fejrede Midtfjord Radio i Løgstør 15 år i æteren. Det skete med auktioner i radioen over forskellige gevinster, så som kaffemaskiner, vin, æbletræer o.lign. og det indbragte iflg. Nordjyske Stiftstidende pæne beløb. Samtidigt fik radioen 53 nye medlemmer, således at man nu har 1.970 med-lemmer. Festligholdelsen af fødselsdagen fortsætter med bl.a. et arrangement i Løgstør på Søndag, hvor Johnny Hansen fra Kandis optræder. (SHN)

Tirsdag 30. oktober 2001
Public Service Råd møder kritik
I sidste uge var det Radio og tv Nævnet’s indblanding i DRs programlægning af bl.a. Morgenandagten der mødte kritik fra bl.a. Venstres medieordfører Jens Rohde og ikke mindst DR selv. Nu er den gal igen. Kulturministeriets nye Public Service Råd krtiseres nu for politisk indblanding i DRs og TV 2’s redaktionelle frihed og igen er Rohde helt på linie med DR. Rohde ønsker i øvrigt helt at afskaffe Public Service Rådet. (SHN)

Tirsdag 30. oktober 2001
Morgengymnastik – nu kun på AM
Igennem nogle år har DR sendt programmet ”Krop og Bevægelse” både på AM og på lydsiden af DR TV’s prøvebillede hver morgen kl. 08.30. Men det er slut fra og med torsdag, hvor DR 1 starter den nye morgen-nyhedsflade. Dermed kommer ”Krop og Bevægelse” fremover kun på langbølge 243 kHz og mellembølge 1062 kHz. (SHN)

Søndag 28. oktober 2001
Slut med FunkShow’et
Efter fem år er det nu slut med P3 programmet ”FunkShow’et”, der sendes fredag 19-22. Værterne Henrik Milling og Nicolai Molbech angiver selv grunden til at være, at de ønsker at komme i gang med noget andet. Sidste gang programmet sendes bliver på fredag den 2. november. (SHN)

Søndag 28. oktober 2001
Radio- og tv Nævns afgørelse er noget pjat
Formand for KLF Kirke & Medier, sognepræst Frede Jørgensen, ligger ikke fingre imellem og siger i dag direkte til de fire stiftstidender, at Radio- og tv Nævnets påbud til DR, om at Morgenandagten ikke må ligge før kl. 9 på P2 er absurd og noget pjat. Det er ikke Nævnets opgave, at gå så detaljeret til værks mener Frede Jørgensen. (SHN)

Søndag 28. oktober 2001
Kirkefolk vil bestemme sendetidspunkt for morgenandagt
KLF Kirke og Medier og Københavns Domkirke siger samstemmende, at der under ingen omstændigheder kan være tale om, at Morgenandagten sendes efter kl. 9. Hvis DR følger dette "vink med en vognstang", der mest af alt ligner et diktat, fra de kirkelige kredse, har DR reelt kun to muligheder: At smadre P1’s nye store nyheds-morgenflade ved at sende Morgenandagten kl. 08.40-09.00 på P1 eller at flytte den kirkelige udsendelse til langbølgen. Læs mere

Lørdag 27. oktober 2001
Program for RadioDays nu klar
Det er nu muligt at læse det endelige program for radiofestivalen RadioDays. Programmet ligger på adressen http://www.radiodays.dk. I næste uge udsendes akkreditering og et trykt program med posten til de tilmeldte. Det er dog fortsat muligt at tilmelde sig; det koster beskedne 1.600 kr. inkl. materiale og forplejning. (SHN)

Lørdag 27. oktober 2001
Sverige: Radiomand afslører Palme-morder
Journalist og programleder på Rix FM, Gert Fylking, har i dag i den svenske avis Expressen fremlagt en tekst der er godkendt og underskrevet af Christer Pettersson, hvori han erkender, at han myrdede Sveriges tidligere statsminister Olof Palme i 1986 i Stockholm. Læs mere
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>]  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -