Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P3 støtter 'Humor mod Aids'
Torsdag 29. marts 2007
Af Karsten Jensen
 
Traditionen tro bliver der søndag samlet ind i margretheskåle og uldne sokletter, når Giro 413 sender på P4. Men også på P3 bliver der mulighed for at støtte en god sag søndag den 1. april.
På datoen for spøg og skæmt har P3 nemlig de seneste fire år bakket op om indsamlingsinitiativet 'Humor mod Aids'. Det kommer også til at ske i år, hvor hele dagsendefladen står i humorens og satirens tegn.

Humor mod Aids er et samarbejde mellem Folkekirkens Nødhjælp, udviklingsorganisationen Ibis og AIDS-Fondet. Målet i år er at samle ind til at uddanne lokalt sundhedspersonale i områder, der er hårdt ramt af aids - nemlig Malawi, Mozambique og Ukraine.

På P3 markeres dagen i år i fire af søndagens P3-programmer. Mellem klokken 6 og 10 byder Sara Otte på klassiske P3-sketches som ’Svedbanken’, ’Gramsespektrum’ og ’Tjenesten’ i Go’Morgen P3, ligesom folk fra Humor mod Aids fortæller om initiativet.

Mellem 10 og 12 byder Camilla Jane Lea på noget så specielt som ’Sketch-terapi’, mens Andrew Jensen og Henrik Milling mellem 12 og 14 på søndag prøver at sammensætte den ultimative top 20 over de bedste satirenumre i verdenshistorien i ’Tjeklisten’.

Også P3 Sporten mellem 14 og 21 udkommer i en ’1. april-specialudgave’ i anledning af Humor mod Aids-dagen.

Sebastian Dorset fra P3’s satirehold Tjenesten skal for eksempel være alternativ og underfundig gæstekommentator på 1. divisionskampen mellem AGF og Fremad Amager i Århus.

Alle de andre og mere ’seriøse’ fodboldreportere vil samtidig følge salget af de karakteristiske røde næser, der også er en del af ’Humor mod Aids’-dagen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -