Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P3 og P4 vil satse på kendisser
Torsdag 23. november 2006
Af Knud Hyllested
 
En god stemme og faglig dygtighed vil ikke nødvendigvis være tilstrækkelige kvalifikationer, hvis man fremover vil være nyhedsoplæser på DR P3 og P4. Man skal også helst være kendt.
En DR-arbejdsgruppe, der går under navnet ’Operation Modslaw’, anbefaler iflg. Jyllands-Posten, at DR som led i en række modtræk mod den kommende konkurrence fra TV 2 Radio erstatter værterne på morgenens nyheder på P3 og P4 med kendisser på bekostning af flere af de hidtil faste nyhedsværter.

Det har skabt stor uro på Radioavisen med faglige møder til følge. Stemningen er iflg. Jyllands-Posten ikke blevet bedre af, at budskabet ved et uheld slap ud bag ryggen på medarbejderne og Radioavisens ledelse. Det skete, da lederen af Operation Modslaw, Jesper Grunwald, kom til at afsløre planerne på et møde i Nordjylland.

Herved blev faste P4 nyhedsværter som de prisbelønnede Nina Høgsberg og Palle Hermund orienteret om, at der er overvejelser om deres fremtidige stilling, ligesom flere P3 nyhedsværter også skulle være blandt de, hvis stillinger er på spil.

DR’s journalister er stærkt uenige i udspillet fra Operation Modslaw og stiller sig også ret uforstående over for, hvem der i DR’s nye struktur nu egentlig træffer afgørelse om deres arbejdsområde.

DR søger også kendte personer til værtsroller uden for Radioavisen, bl.a. skulle Lotte Heise være nævnt som mulig vært på P2’s morgenflade.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -