Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Monkey Business' genopstår - engang
Fredag 17. juni 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Et af de mest banebrydende, mest skæve og ikke mindst mest populære programmer på P3 igennem kanalens nyere historie var 'Monkey Business' med Adam Duvå Hall og Mads Vangsø fra januar 2004 til maj 2006. I dag - på Adam Duvå Halls sidste dag på P3 - gav Hall sit ord for, at der kommer et 'Monkey Business 2'.

I formiddag sendte 35-årige Adam Duvå Hall for sidste gang på P3 - som den ene halvdel af 'Formiddag med Adam og Sara'. Efter 11 år i DR, har Hall valgt at skifte til den kommercielle tv-station TV3, hvor han skal være reality-vært.

En af lyttere, der var igennem i dagens 'Formiddag med Adam og Sara' for at sige farvel til Adam Duvå Hall, var hans gamle makker på 'Monkey Business', Mads Vangsø, der i dag er studievært på Radio 100s eftermiddagsshow 'Du ringer, vi snakker'.

Vangsø, der til efteråret er aktuel med sit eget show på TV 2 Zulu, havde specielt ét spørgsmål, som han gerne ville have svar på.

"Indenfor de sidste år, har jeg spurgt dig flere gange, men du har aldrig svaret. Derfor spørger jeg dig nu for sidste gang", lød det fra Vangsø. "Vil du giftes radiofonisk med mig, og lave en omgang Monkey Business 2 på et tidspunkt?"

Det var Adam Duvå Hall ikke længe om at svare på. Han sagde straks ja.

Så udover at man nu senere på året kan se de to tidligere radiokollegaer på hver sin tv-station, byder fremtiden altså på en genoplivning af P3s populære eftermiddagsprogram 'Monkey Business'.

I mellemtiden - fakisk allerede i næste uge - tager Adam Duvå Hall til Tyrkiet, hvor han skal stå i spidsen for optagelserne til TV3s nye reality-program 'Fristet - hvor langt vil du gå?'



Foto: Et af de populæreste programmer på P3 nogen sinde var 'Monkey Business' med Adam Duvå Hall og Mads Vangsø som værter. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -