Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Corporate Image specialpris til DR
Onsdag 6. marts 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR blev i dag tildelt Berlingske Corporate Image Special Pris 2002 ved Berlingske Corporate Image Konference, som fokuserer på hvilke værdier, dergør en virksomhed attraktiv. DR fik den særlige pris fordi DR, "på trods af at være en offentlig virksomhed, har formået at udvi-se en allerhøjeste grad af tiltrækningskraft overfor nye og dygtige medarbejdere".
"Det er med en særlig glæde at jeg i dag på egne og ikke mindst DRs medarbejderes vegne modtager denne særlige specialpris i forhold til at kunne tiltrække de bedste medarbejdere. Helt særlig fordi vi i DR i løbet af få år står overfor en stor rekrutteringsopgave, da en del af vores medarbejdere fratræder på grund af alder. Derfor er det særligt vigtigt og afgørende for DR at virke tiltrækkende i forhold til de bedste jobsøgere", sagde DRs generaldirektør Christian S. Nissen ved prisoverrækkelsen, der fandt sted på Axelborg i København.

DR har i de seneste år sat særlig fokus på en værdibaseret personalepolitik, som fra overordnede værdier og holdninger giver ledere og medarbejdere store frihedsgrader til at udmønte den konkrete personalepolitik, så den passer til de forskelligartede behov i DR, skriver DR i en pressemeddelelse.

"Ved at sætte fokus på bl.a. strategisk kompetenceudvikling, udvikling af ledere og løbende undersøgelser af medarbejdernes tilfredshed er det vores mål at udvikle DR til den mest attraktive medie-arbejdsplads. Derfor er Berligske Tidendes specialpris en anerkendelse af, at DR gennem sin personalepolitik er på vej til at nå sit mål", siger HR-manager i DR, Inger
Kirk.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -