Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


MainFM udvider sendetid og værtsstab
Onsdag 31. marts 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra i morgen begynder MainFM at sende døgnet rundt, og vil bl.a. byde på live morgenradio hver dag. Samtidigt er en stribe nye studieværter blevet tilknyttet stationen.

Jesper Pedersen, bedre kendt som 'Jesper P' fra det gamle CoolFM, er trådt ind som medejer af den danske internet-radiostation MainFM - og han brænder lige så meget for radio som den tidligere eneejer af Main FM, Richard Østergaard

"Jeg er rigtig glad for, at han nu er trådt ind som medejer af MainFM, hvilket også er grunden til, at der rent økonomisk kan udvides til døgnsending. Det er ingen hemmelighed, at det desværre koster en del at sende netradio i Danmark. Vi deler derfor udgifterne til KODA og Gramex fra vores egne lommer," fortæller Richard Østergaard til radionyt.com.

MainFM sender slet ikke reklamer, og hele stationens virke er baseret på frivillige kræfter. Stationens stream er også blive stillet til rådighed fra en af radiostationens supportere.

Mange nye værter fra i morgen

MainFM har holdt pause i et stykke tid, men fra i morgen - torsdag den 1. april - går det løs igen. Hele døgnet. Og samtidigt med en række nye værter, hvoraf mange kommer fra det gamle CoolFM. Og flere er på vej.

Blandt de nye er Marc Lorenzo, der er en erfaren dj og tidligere CoolFM vært. Også Lars Hansen, tidligere CoolFM-vært er med. Jan Askjær, der har stor erfaring med radioproduktion, og som også tidligere har været på CoolFM. Martin Svanborg vil også være at finde blandt værterne.

Richard Østergaard fortæller, at MainFM har fået mange ansøgninger om, at blive vært på stationen. Desværre er man ikke kommet igennem alle ansøgningerne endnu, men ingen bliver glemt eller overset; alle får naturligvis svar - lover Richard Østergaard.

Det bliver i øvrigt Østergaard selv, der fast vil lave morgenradio mellem kl. 6 og 10.

MainFM beholder samme musikformat

Selv om MainFM nu får en stribe nye værter fra CoolFM, så bliver det ikke sådan, at MainFM kommer til at lyde som CoolFM.

Udgangspunktet om at MainFM skal være en meget bredt formatteret station med alt fra 80'erne frem til i dag fastholdes. Dermed skal MainFM være et alternativ til mange andre netradiostationer, der udelukkende henvender sig til de helt unge med fuld knald på bassen hele tiden.

Nye tiltag på hjemmesiden på vej

MainFM planlægger også at skabe mulighed for, at lytterne kan oprette sig som bruger på hjemmesiden www.mainfm.dk - med egen profil, hvorefter det bliver muligt for brugeren at få opfyldt musikønsker, når der ikke sendes live radio.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -