Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


UK: Lytter døde i direkte telefonprogram
Mandag 9. januar 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Studievært Pete Price på AM-radiostationen Magic 1548 i Liverpool er stadig i chock, efter af en af hans trofaste lyttere, den 60 årige Terry, døde mens han var igennem i et direkte talkshow på Magic.
Da der pludseligt blev tavst i den anden ende, kunne studievært Pete Prince godt fornemme, at der var noget galt, så han fik en tekniker til at ringe til politiet, men de ville ikke tage sig af sagen. I stedet appellerede han til lytterne om hjælp, og forlod derefter studiet for selv at tage en taxa til Terry's hjem. Adressen havde han fået opsporet gennem hjælp fra en anden lytter.

"Det var forfærdeligt. Da jeg kom frem var der allerede en ambulance foran huset", fortælller Pete Prince. "Tilsyneladende blev han fundet i en stol med telefonrørert ved hans side. Jeg var helt paf. Terry var en regelmæssig lytter til programmet og jeg vidste, at der var noget galt, da linien pludselig blev tavst".

Det var en nabo, der have fået brudt døren op til det hus Terry boede i.

Terry havde fortalt Pete Price inden han kom igennem, at han glædede sig til at deltage i programmet. "Jeg er bare glad for at han døde, mens han lavede noget han kunne li'. Vi hørte alle hans sidste ord", fortsætter Pete Prince.

Den 59 årige Pete Prince var så påvirket af dødsfaldet, at han ikke kunne gennemføre resten af udsendelsen på Magic 1548, men ringede op til studiet og fortalte lytterne at Terry var død.

Pete Prince har ved en tidligere lejlighed forladt sit direkte talkshow, der sendes hver aften mandag-torsdag kl. 22-02. Det var i 2004, hvor en ung mand truede med at tage sit eget liv. Pete Prince forlod studiet, fik fat i den unge mand og overtalte ham til at droppe sit forehavende.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -