Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny kongelig julekalender med Mary
Tirsdag 17. november 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Nu kommer Danmarks første kongelige julekalender. Det er kongelig hofreporter Lally Flofman, der helt eksklusivt har fået adgang til kronprinsesse Marys juleforberedelser på Fredensborg Slot. Den royale kalenderudsendelse tilbydes af Bandit Productions til landets radiostationer.

'Mary Xmas!' hedder julekalenderen fra Bandit Productions, der ikke tøver med at kalde den 'Årets sjoveste radiojulekalender'.

Samtidigt tager et medlem af den kongelige familie - for første gang nogensinde i Danmarkshistorien - på Danmarksturné med sit eget Stand Up Comedy Show under overskriften 'Vild med Mary'. Publikum vil her blive præsenteret for en meget løssluppen og til tider lidt fræk kronprinsesse. Men det bliver aldrig ondskabsfuldt, understreges det. Mary har skrevet alt materialet selv og hun er ikke bange for at tage gas på kongehuset. Turnéen kommer til Aalborg, Århus, Odense, Albertslund og København samt til Grønland, og afholdes onsdage og fredage. Der vil blive sendt direkte fra disse shows.

Selve julekaldenderen består af 19 afsnit idet der kun er lavet udsendelser til hverdage (altså ikke til lør- og søndage) - men derimod er der produceret en udsendelse til fredag den 25. december, hvor det hele kulminerer med en stor morgenjulefest 'live' fra kronprinseparrets dobbeltseng ... med hele den kongelige familie.

Udover de royale og hofreporter Lally Flofman, vil man også i kalenderudsendelserne kunne møde forskellige andre spændende folk - bl.a. de tjenere som Kronprinsessen omgiver sig med i hverdagen.

Det er produktionsselskabet Bandit Productions i Svendborg, der står for koncept, manuskript og hovedrolle.


Man kan læse mere om julekalenderen 'Mary Xmas' og Stand Up turnéen 'Vild med Mary' - og ikke mindst høre forskellige prøver på løjerne - her: http://www.maryxmas.dk



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -