Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 100FM opgiver Århus
Fredag 18. maj 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio100FM stopper nu i vrede helt sin udsendelsesvirksomhed i Århus efter en strid om omfanget af lokale indslag i udsendelserne. "Jeg gider ikke mere. Jeg vil give licensen tilbage. Det er ikke rimeligt, at der er vidt forskellige vilkår for lokale radioer. Der er ingen andre lokalradioer i landet, der laver så meget lokalt stof", siger adm. direktør for Radio 100FM, Jim Receveur til epn.dk. Han forventer dog, at vende tilbage i Århus.
Som tidligere omtalt på radionyt.com har Radio- og tv-nævnet inddraget sendetilladelsen i Århus på 106.5 MHz i en periode på tre måneder fra 1. juni. Det sker fordi Radio100FM ikke 100 pct. har overholdt vilkårene i sendetilladelsen, der er udstedt til Antenne Århus, om mindst 15 pct. lokalt stof i dagtimerne.

Denne sanktion fra nævnet får nu Radio100FMs adm. direktør Jim Receveur til at erklære, at han ind til videre helt vil opgive at sende radio til århusianerne. Han er vred over, at der skal sendes så meget lokalstof på frekvensen.

Formand for Radio- og tv-nævnet, Christian Scherfig medgiver, at det er problematisk med de varierende regler for lokalt indhold fra kommune til kommune. Men han siger også, at vilkårerne for sendetilladelsen i Århus har været klare fra starten.

Radio100FM vil prøve at få en ny sendetilladelse i Århus-området, der ikke vil være underlagt de samme skrappe restriktioner, der stammer tilbage fra det gamle lokalradionævn for Århus-området.

Og det skulle der være en chance for. Christian Scherfig siger til epn.dk: "Vi har anbefalet, at alle lokalradiofrekvenser bliver bragt i fornyet udbud pr. 1. januar 2008 i en periode på minimum to år, så det sikres, at der gælder lige vilkår for alle sendetilladelser i Danmark".


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -