Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


De Sorte Spejdere lukker den 19. december
Onsdag 12. november 2008
Af Karsten Jensen
 
Efter fire år lukker programmet De Sorte Spejdere og sender sidste gang den 19. december. Dermed siger P3 farvel til en af kanalens største succeser.
Når radioværterne Anders Breinholt og Anders Lund Madsen slukker mikrofonerne den 19. december, bliver det samtidig farvel til en af P3's største lyttermagneter. Hvad der begyndte som et perifert program i sendefladens randområde søndag aften har i løbet af fire år vokset sig til en gedigen lytteryndling med fem ugentlige sendinger og op mod en million trofaste radiofans hver uge.

Anders Breinholt er glad for at kunne lukke programmet, mens han og resten af holdet stadig har begejstringen for at lave radio:

"Vi er så heldige, at lytterne ikke er trætte af os endnu, så vi selv kan vælge at trække stikket. Jeg er stolt af 'De Sorte Spejdere', og det har været skidesjovt, men efter fire år har både Anders og jeg også lyst til at prøve kræfter med andre ting," siger Anders Breinholt.

Beslutningen om at lukke bakkes op af P3:

"Vi bakker 100 pct. op om Anders og Anders’ beslutning. Programmets rygvind afhænger af værternes glæde ved at lave det. Så vi må aldrig blive bange for at lukke en succes. P3 kendes som en kanal, der flytter grænser og tænker nyt, og derfor skal vi have modet til at lade favoritterne stoppe, inden både værter og indhold lyder slidt," siger P3-chef Carsten Worsøe.

Det ligger endnu ikke fast, hvad der skal afløse 'De Sorte Spejdere'. Men Carsten Worsøe garanterer, at det i hvert fald ikke bliver en kopi af Spejderne:

"På P3 er det heldigvis en del af vores dna at skabe nye formater og originale programmer, så der kommer ikke et nyt spejder-show efter den 19. december. Vi vil fokusere på talentmassen, give plads og udvikle nye ideer i løbet af 2009."

Til og med den 19. december sender De Sorte Spejdere på P3 mandag til fredag kl. 14-16.

Foto: DR.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -