Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Efterlyser radiospots til ekspertvurdering
Torsdag 7. juni 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Days har bedt Palle Bo fra Radioguro om at sammenætte et panel af eksperter, der tager danske radiospots under behandling. Panelet giver kærlig konstruktiv kritik. Hvad er godt, hvad er mindre godt og hvordan kunne det have været bedre – til glæde for lytterne og dine annoncører. Derfor opfordrer Palle Bo nu alle danske radiostationer og producenter til at sende deres bedste radiospots ind til bedømmelse.
”Det kræver et vist mod at modtage kritik i et offentligt forum. Derfor skal man naturligvis have hår på brystet for at gøre det, men jeg lover at vi nok skal være flinke”, siger Palle Bo til radionyt.com.

Palle Bo understreger, at det handler om at få øje på, hvad der kan gøres for at lave radiospots, der virker bedre for kunderne og ikke skræmmer alt for mange lyttere væk.

Radiospots kan sendes på mail til radiodays@radioguru.dk.

Ud over de radiospots, som panelet modtager denne vej, vil de også selv medbringe en håndfuld spots, som er blevet udsendt i den danske æter det seneste år.

Panelet består af Ulrik Juul, Frederik Horn og Palle Bo.

Ulrik Feldskov Juul er tekstforfatter på Uncle, Grey i Århus, og har arbejdet med tekst, ide- og konceptudvikling siden 1992. Har de sidste otte år været ansat hos Uncle, Grey i Århus og har i den forbindelse medvirket til udvikling af lang række kampagner. Har de seneste år “genfundet” glæden ved at lave radioreklame og står bag radio-spas for kunder som T. Hansen, Råd&Dåd, Thor Pilsner, Fakta, Louis Nielsen og mange andre. Vandt prisen for bedste radioreklame ved Radio Days 04 for T. Hansen, bronze ved Guldkorn 05 for T. Hansen og senest Guldkorn for Thor Pilsner i 07. Ulriks motto er: "Idéen er konge. Pausen er prins!"

Frederik Horn er daglig leder og producent i Verdens Sterkeste Mann, Oslo, som er måske Norges bedste og mest erfarne radioproduktionsselskab. Selskabet blev etableret i 1986, og har vundet samtlige priser i den nationale 'Gullmikrofonen' så sent som i 2005. Frederik har arbejdet i reklamebranchen i 10 år og har været på både Leo Burnett og Bates som projektleder før han begyndte som producent i Verdens Sterkeste Mann i 2003. I 2005 blev han daglig leder af firmaet. Frederik har en BA (Hons) Communication fra Edinburgh i Skotland, og han er desuden uddannet idéastronaut. Han har produceret prisvindende radiokampagner for McDonald's Norge, Den Norske Kræftforening, Telenor, Netcom, Byggmakker, Norwegian, Norsk Hydro, mm. Han har fået guld i "det norske mesterskab i reklame" - 'Gullblyanten', en række sølv og diplomer i samme konkurrance; desuden sølv i Eurobest og shortlist i Cannes.

Palle Bo er producent og radiorådgiver i sit eget firma, Radioguru. Palle Bo har arbejdet ca. 25 år med radio og markedsføring. To år som radiochef hos Radionet A/S under NORDJYSKE Medier, fem år som projektleder, tekstforfatter og instruktør ved Serious Radio Business, ti år som tekstforfatter og salgschef hos Radio ABC-Gruppen og fem år som kreativ på reklamebureauer i Randers og Århus. Palle Bo underviser danske og udenlandske radiomedarbejdere og reklamebureauer i at lave bedre radiospots og udgiver bl.a. en gratis podcast om emnet. Han har udviklet landsdækkende radiokampagner for Dong, EDC, Nyt Syn, Kvik Køkkener, Intersport, Goodyear, expert Radio, Svane Køkkenet, JKE Design, fakta, Fri Cykler, Home, Synoptik og mange andre.

- - -

Foto: Fra venstre Palle Bo, Frederik Horn og Ulrik Juul.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -