Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Julemærkebørn 'synger tak' til P4s lyttere
Tirsdag 24. august 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sommeren igennem samlede P4 ind til børn på julemærkehjemmene og som tak for de godt 540.000 kr., som blev resultatet af indsamlingen, har børnene på julemærkehjemmene nu indspillet en sang, hvor de takker P4s lyttere for hjælpen.
Omsorg for andre kan strengt taget være lige så relevant i juli som til jul. Igennem sommeren valgte P4 derfor at gøre noget ekstra for julemærkehjemmene og de børn, de hjælper - en indsats, som var forankret i fem ugers særlige sommer-eftermiddagsprogrammer på P4, 'SommerKalender' i Østdanmark og 'SommerBrisen' i vest.

I programmerne blev der sendt opfordringer til lytterne om at støtte julemærkehjemmene med penge via sms.

Denne opfordring vakte mildt sagt genklang hos P4s lyttere: Godt 540.000 kroner blev samlet ind til støtte for Julemærkefondens arbejde med at drive julemærkehjemmene.

Som tak for det fine resultat har børnene på julemærkehjemmene nu indspillet en sang, hvor de takker lytterne for deres hjælp. Såvel sangen som en lang række interviews med børn, der bor på hjemmene, og som har været bragt i udsendelserne på P4, ligger nu på hjemmesiden www.dr.dk/kalender.

”Det har været helt overvældende at se en idé folde sig ud og blive så godt modtaget. Og at møde børn, der - på trods af de udfordringer de slås med i dagligdagen - kunne fortælle åbent om deres kamp. Noget der i den grad gjorde indtryk på os værter, men åbenbart i den grad også på lytterne, der kvitterede ved at donere et beløb, der oversteg alles fantasi. At høre børnene efterfølgende 'synge tak', har overbevist mig om, at det nytter noget, og at P4 kan være med til at gøre en forskel," siger P4-vært og idémanden bag projektet, Dennis Johannesson.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -