">
Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Receveur ser lysere på fremtiden
Onsdag 26. november 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
"Inden for de seneste fire-fem dage tror jeg, at medieordførerne er begyndt at forstå vores udfordringer i det danske radiomarked bedre. De forstår, at noget må ske," siger adm. direktør for Radio 100FM, Jim Receveur i dag til Jyllands-Posten. "De ved nu, at de er nødt til at gøre nogle ting for at vende situationen."

"Det er selvfølgelig trist, at vi skal så langt ud, før de [medieordførerne. /red.] reagerer. Vi har advaret dem siden 2005, og de har jo kunnet se, at Sky og TV 2 Radio er lukket. Så må man sige, at advarslen er gået fra gul til rød, men alligevel er de overraskede, når jeg siger, at noget er galt," forttsætter Jim Receveur.

Og noget er galt. For Radio 100FM er status, at det ikke kan lade sig gøre at få den investering på 300 mio. kr. man har foretaget i dansk kommerciel radio igen. Alligevel vil Radio 100FM gerne fortsætte og man har erklæret sig villig til at betale en koncessionsafgift på 9.5 mio. kr. "Og det er jo også en slags penge, når DR bruger mere end 1 mia. kr. på at lave radio," tilføjer Receveur overfor Jyllands-Posten.

Som en forklaring på problemerne peger Receveur på den dårlige dækning. "I dag dækker vi 40 pct., Nova dækker 80 pct., mens DR dækker 4x100 pct. Med en replanlægning kan DR beholde sine fire landsdækkende kanaler, mens der bliver det samme til kommercielle kanaler. Det vil blive mere ligeligt fordelt som på tv," slutter Jim Receveur.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -