Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sky bebuder indædt kamp mod enhver form for øget konkurrence
Onsdag 10. december 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sky Radio mener, at de - med købet af den 5. landsdækkende radiokanal - har erhvervet sig "eksklusive rettigheder" til at drive Danmarks eneste landsdækkende kommercielle radiostation, og vil derfor med hård hånd kæmpe mod enhver ændring af markedssituationen - f.eks. kraftigere sendestyrke til de lokale radiostationer og ikke mindst vil Sky med alle midler søge at forhindre en frekvensreplanlægning, som Sky nu kalder decideret ulovlig.
"Vi er imod enhver ændring af markedssituationen, og det vil vi bekæmpe. Det vil være i modstrid med vores eksklusive rettigheder", siger Sky Radios adm. dir. Kasper Krüger til Børsen i dag.

Sky Radio bebuder at man vil føre stribevis af retssager for at holde konkurrenterne væk fra radiomarkedet - investeringen på 432 mio. kr. skal beskyttes for enhver pris

Den ventede replanlægning af FM-båndet vil blive mødt med massiv modstand fra Sky Radios side. Sky siger direkte, at det vil være ulovligt, hvis regeringen replanlægger FM-båndet og derved skaber flere radiokanaler eller øger sendestyrken. Begge dele vil give Sky Radio mere konkurrence

Sky Radios adm. direktør i Danmark, Kasper Krüger, har selv været en varm fortaler for en frekvensreplanlægning. I dag er han så vendt på en tallerken, og forklarer det selv med, at hvis det skulle være sket, så skulle det i givet fald have været besluttet inden radioauktionen.

Sky Radio er ikke gjort af det stof, hvor man bøjer af for en regeringsmagt eller for myndighederne, hvis man ellers mener, at man har retten på sin side, skriver Børsen videre. I Nederlandene har Sky Radio ligefrem en retssagstradition med en konstant række af igangværende retssager mod staten og mod konkurrenter, og Sky vinder faktisk en del af sagerne.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -