Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NVRs stationschef trådt tilbage
Torsdag 21. november 2002
Af Karsten Jensen
 
NVRs stationschef gennem 12 ½ år, Steen Rasmussen, er trådt tilbage i denne uge. Steen Rasmussen er stadig ansat på NVR, men er ikke længere ansat som chef.
Steen Rasmussen oplyser til radionyt.com, at han er først og fremmest er trådt tilbage som chef af private årsager: ”Jeg frygter at komme i Guinness Rekordbog som Danmarks længst overlevende radiochef. Jeg har haft funktionen (som chef. red.) i 12 ½ år og jeg trænger til at få halveret min arbejdstid og lave mindre administration og mere radio”, lyder det fra Steen Rasmussen, der fortsætter:

”Når først man er i sådan et job kan snebolden rulle så man drukner i papirarbejdet. Den anden ting er timingen i vores rekonstruktionsprocess som radioen er i, ja så er det en fordel at få banen ryddet og givet plads til nye kræfter”. Den nu tidligere chef oplyser, at han selv har bedt om at blive frataget lederposten.

Steen Rasmussen benægter, at Thisted Dagblad er på vej ind i et økonomisk samarbejde med NVR, som det ellers har forlydt. Men Steen Rasmussen bekræfter, at NRV ligger i forhandlinger med flere potentielle samarbejdspartnere, men ønsker i øvrigt ikke at af- eller bekræfte navne eller medierelationer på forhandlingspartnerne. Steen Rasmussen understreger, at det er vigtigt for stationen, at en eventuel partner kan sikre radioens økonomiske fundament, men samtidig også lader radioen kunne køre videre med lokale ’program-vinduer’ og med en lokal redaktion.

NVR har pt. ingen stationschef. Ansvarsområderne er delegeret ud på medarbejderne, men det er meningen at der igen skal findes en stationschef, forklarer Steen Rasmussen, der ikke har noget bud på hvornår dette vil ske.

Steen Rasmussen venter, at NVR om fire uger kan have en aftale på plads med en samarbejdspartner, og fortæller, at det ikke er bidende nødvendigt med en økonomisk samarbejdspartner - på kort sigt. Men på sigt, er det nødvendigt hvis vi fortsat skal drive den type radio som vi gør i dag, lyder det.

NVR søsatte sidst i oktober en lytterindsamling, der havde til formål at indbringe 400.000 kroner. Steen Rasmussen fortæller radionyt.com, at målet ikke er nået og at man mangler 300.000 i indsamlingen for at nå målet. Om indsamlingen forklarer han, at pengebeløbene er jævn fordelt på alle niveauer, hvilket vil sige medlemskab, støttesponsorater og foreningssponsorat.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -