Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


UK: Nu kommer RadioPlayer
Tirsdag 8. marts 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra slutningen af marts måned kommer den længe ventede netradioportal - RadioPlayer - hvor 150 britiske og nordirske radiostationer fra starten vil være til stede.
Det var oprindeligt meningen, at den nye portal - RadioPlayer - skulle åbnes sidste år, men nu lanceres den så endeligt, skriver norske RadioAssistant med Digital Spy som kilde.

Idéen med RadioPlayer er at brugerne - lytterne - på en enkel måde skal kunne forholde sig til radio på nettet. Oplevelsen bliver ikke ulig den, man får foran en radiomodtager - bare bedre.

Man åbner RadioPlayer fra hvilken som helst af de samarbejdende radiostationers hjemmesider, og deres version af RadioPlayer med eget logo og stream vil begynde at spille, skriver RadioAssistant videre. Man kan derefter nemt skifte til andre stationer, søge efter podcasts eller noget andet specielt, man måtte ønske.

Tjenesten vil kun inkludere radiostationer, som har sendetilladelse til jordbaseret radio - på mellembølge, FM eller DAB - og vil fra lanceringen omfatte omkring 150 radiostationer. Det venstes at antallet vil vokse til 400, når alle er med.

Det er dog langt fra gratis at være med på den nye platform. Det koster fra mellem 90 pund (780 DKK) for en lille radiostation - op til 23.000 pund (200.000 DKK) for store stationer som Classic FM.

Den nye tjeneste kører i Flash, og vil derfor ikke kunne bruges på Apples bærbare enheder.

Hvorvidt RadioPlayer bliver geoblokket, og dermed ikke umiddelbart tilgængelig udenfor Storbritannien og Nordirland, er uvist ... men sandsynligt.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -