Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Hanne Reintoft takker af i DR
Fredag 20. februar 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Hele Danmarks socialrådgiver, Hanne Reintoft, siger farvel til lytterne efter 28 år som redaktør for P1's sociale brevkasse Ret og pligt. Mandag den 1. marts er hun for sidste gang vært i programmet 'Ret og pligt'.
Siden 1976 har danskerne fået råd og støtte af socialrådgiver Hanne Reintoft i radioprogrammet 'Ret og pligt'. Nu lægger hun de kontante og kompetente råd på hylden for at kunne bruge mere tid på at skrive historiske romaner - og mandag 1. marts afleverer hun sine sidste gode råd til lytterne på P1.

Inden da får hun dog lejlighed til at fortælle om sit eget liv - nemlig som gæst i P1-programmet Løkkegaards den 24. februar kl. 10.03.

"Det har været utroligt berigende og spændende at lave 'Ret og pligt' i alle disse år. Igennem programmet har jeg været i kontakt med tusindvis af mennesker. Det oplever jeg som meget privilegeret. Men nu fylder jeg 70 år, og så synes jeg ærligt talt, at der må unge kræfter til", siger Hanne Reintoft.

Helt slipper hun dog ikke rådgivningsarbejdet, idet hun fortsætter sin brevkasse i 'Ugebladet Søndag'.

"Vi har været utroligt glade for Hanne Reintofts engagerede og yderst kompetente rådgivning. Hendes store faglige kompetence og menneskelige forståelse er højt respekteret af såvel lyttere som sagsbehandlere i de offentlige systemer - og vi håber at kunne føre den stolte tradition videre på P1 med en anden kompetent socialrådgiver, nu hvor Hanne Reintoft helt naturligt vil bruge kræfterne på andre ting i tilværelsen, siger P1-redaktør Anders Kinch-Jensen.

Hanne Reintoft modtog i 1983 Cavlingprisen for sit arbejde med 'Ret og Pligt'.

DR Radios Chefredaktion har endnu ikke besluttet sig for, hvem der skal bestyre den sociale brevkasse på P1 i årerne fremover. P1-redaktør Anders Kinch-Jensen forventer dog, at den nye brevkasse er på plads i løbet af forholdsvis kort tid.

Sidste 'Ret og pligt' med Hanne Reintoft sendes på P1 mandag 1. marts kl. 14.00 og igen fredag 5. marts kl. 22.15.

Lytterne kan også møde Hanne Reintoft, når hun er gæst hos Gitte Løkkegaard i Løkkegaards på P1 tirsdag 24. februar kl. 10.03 og 19.20.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -