Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Alex Nyborg’s nye søndagsformiddag-program sendes fra hjemmeadressen
Torsdag 16. august 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Der skal hygges om lytterne, når P4 fra den 1. september introducerer et helt nyt program søndag formiddag som erstatning for Hotel Evergreen. Alex Nyborg Madsen har bygget et studie i baghaven på hjemmeadressen på Gl. Køge Landevej, hvor han vil invitere gæster på morgenmad.
”Selv om vi får protester fra de trofaste lyttere, må vi erkende at Hotel Evergreen er i stand til at få omkring 200.000 lyttere til at skrue væk fra P4”, siger redaktør for P4, Ole Damgaard fra DR Radios Chefredaktion til radionyt.com. ”Faktisk er dette lyttertidspunkt det eneste på hele søndagen, hvor konkurrenterne overhaler P4 og sammen har flere lyttere end os. Så er der jo noget galt, og derfor satser vi på en godt fast magasin med en populær vært som Alex - og samtidig med en sikker profil”, siger Damgaard videre.

”Det bliver først og fremmest et musikalsk hyggeprogram, hvor jeg vil invitere gæster, som jeg har lyst til at spise morgenmad med” fortæller Alex Nyborg Madsen til radionyt.com.. Det handler om at skabe en god søndags-stemning, og for at skabe en hel speciel atmosfære i programmet, har man valgt at placere den direkte afvikling af udsendelsen i baghaven hos Alex Nyborg. Det passer sig så heldigt, at Alex Nyborg i forvejen igennem sommeren har opbygget et studie for Savage Affair på privaten.

Programmet, der har arbejdstitlen ”Alex’ Stald”, adskiller sig fra de fleste andre udsendelser på P4 ved, at musikken ikke er playlist-baseret. Musikken bliver dog naturligvis målrettet mod det voksne publikum. ”Der kommer afstikkere til Evergreen genren og det lidt mere rytmiske”, fortæller Alex Nyborg, ”og så kommer der især noget af det, jeg kalder den gode sang, hvad enten det er en god country sang eller sing & song writer”.

Alex’ Stald produceres for DR af Alex Nyborg selv og tæller altså med i DRs regnskab som et program leveret af en ekstern leverandør. Programmet sendes første gang søndag den 2. september kl. 10-12 på P4.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -