Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Debatbånd på Radio 24syv
Tirsdag 25. oktober 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Hver dag mellem 14 og 16 vil Radio 24syv sende et debatprogram med en række debattører. Mandag er det Søren Fauli med 'Løsgængeren', tirsdag sendes 'Romerriget' med Knud Romer, onsdag 'Bom & Bjerke' med to feminister, torsdag sidder Jarl Cordua og Torben Steno bag mikrofonen og fredag får Michael Jeppesen chancen i programmet 'Top 182'. Sidstnævnte er en kopi af et program, der blev nedlagt på P1 efter blot én udsendelse.
Det bliver værter der personligt mener noget - og som ikke er bange for at sige hvad de mener for åben mikrofon – der kommer til at stå for sendefladen kl. 14-16 alle hverdage på Radio 24syv.

Løsgængeren
Søren Fauli vil hver mandag søge at omdanne Radio24syvs debatstudie til et politisk idéværksted, med det mål for øje at udtænke og formulere idéer, som skal ende ud med at blive lovgivning i Danmark.

RomerRigets
"En fortløbende system- og kulturkritik, som tager nogle dybe og tankevækkende spadestik i vores verden," lyder beskrivelsen af Knud Romers debatprogram tirsdag kl. 14-16. Programmet vil bl.a. tage afsæt i aktuelle problematikker, fænomener og begivenheder.

Bom & Bjerke
Udgangspunktet er 'hverdagsfeminisme' og mottoet for bloggernes Mette Bom og Nanna Kalinka Bjerkes onsdagsprogram bliver ”intet er for småt, for gammelt eller for uskyldigt til at kaste sig over. Bare det spræller." De to værter vil kigge nærmere på den tikkende bombe de mener ligger gemt under kvindefrigørelsen.

Cordua & Steno – den komplette borgerlige horisont
Tordag bydes der på borgerlig systemkritik fra bloggeren Jarl Cordua og musiker, forfatter og tidligere tv-vært Torben Steno. I programmet vil de to grille og drille centrum-venstrefløjens kendte og ukendte meningsdannere, og udfordre deres holdninger.

Jeppesens Top 182
Fredag får Michael Jeppesen chancen. Det gjorde han også på DR P1 for et par måneder siden - men efter blot ét forsøg blev programmet 'Top 179' lukket. Selv kaldte Jeppesen programmet for et "lortekoncept". Men nu prøver Radio 24syv så med det samme koncept. Her blot med titlen 'Top 182'. Michael Jeppesen vil i programmet rangordne de 179 folkevalgte plus de tre ministre – altså Top 182.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -