Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Overraskelser i Prix Radio afstemning
Torsdag 20. september 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
De danske radiomedarbejdere har i stor udstrækning taget opgaven med at uddele årets officielle danske radiopriser på Radio Days seriøst. Flere end 300 stemte alene i går og der meldes om tæt løb i flere kategorier. Selv om afstemningen slutter i dag kl. 12.00 kan det allerede nu siges, at der er store overraskelser på vej.
"Der er her til morgen uhyre tæt løb mellem 'Go'Morgen P3', 'Opholdet' fra Radio Sydhavsøerne og 'Skovmand & Bue' fra Hit FM i afstemningen om årets morgenshow. Det overraskende i den kategori er, at Morgenhyrderne ikke er i top 3. I 'Årets Egenpromotion' står kampen tæt imellem 'Selvsving' på DR P1, 'Sport på 3'eren' fra P3 og Guld FM's 'Artist Ownership' kampagne. I 'Årets Kundepromotion' og 'Årets Radioreklame' er der så stor afstand mellem nummer et og de øvrige, at vinderen næsten er klar - men hvem det er, får man først at vide lørdag aften mellem 19.03 og 20.00 på DR P3 og TV 2 Radio - eller hvis man er i DR Byens Studie 5", fortæller projektleder Christian Kjeldsen til radionyt.com og fortsætter:

"Det er fedt, at radiomedarbejder er så aktive, som de er. Det er også positivt at se, at rigtigt mange der stemmer, lægger deres firmakasket på hylden og stemmer efter deres kvalitetsmæssige overbevisning. Det tegner godt for fremtiden for Prix Radio. Vi er allerede nu i gang med at nedskrive gode forslag til næste års Prix Radio i form af flere kategorier, udpegning af en ekstern på forhånd offentliggjort jury som indstiller kandidaterne indenfor hver enkelt kategori, længere tilmeldingsfase, længere stemmefase og så videre", siger Christian Kjeldsen.

Han glæder sig samtidigt over, at weekendens Radio Days i år kommer til at samle 450 deltagere i DR Byen og at man dermed når op på det største antal nogensinde.

Her kan der stemmes:
http://radiodays.dk/?sid=&artikkel=45

Årets bedste radiovært:
http://ekstrabladet.dk/flash/kultur/article338275.ece


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -