Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nordfynsk nævn må gribe ind i radiostrid
Mandag 6. maj 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det nordfynske lokalradionævn træder formentlig meget snart sammen for at få styr på striden i den nordfynske æter. Her har Station Nord haft sende-tilladelse siden den 1. maj - dog uden at have været i luften. Det skyldes at Radio Nordfyn endnu ikke har villet være med til at etablere et sendesamvirke og dermed har man nægtet den nye radio at komme i luften.
Radio Nordfyn og Station Nord skal sende på samme frekvens, og Radio Nordfyn er sure over, at den nye Station Nord har fået noget af den sendetid, den "gamle" lokalradio hidtil har rådet over – et par timer fredag aften. Radio Nordfyn mener, at denne klage har opsættende virkning og har derfor nægtet Station Nordfyn at komme i luften, skriver Fyens Stiftstidende.

Denne påstand afvises dog at Jette Fievé fra sekretariatet for det landsdækkende radio- og tv-nævn i Kulturministeriet. Hun slår fast, at der kan være tale om opsættende virkning, når en sendetilladelse inddrages. ”Det er der jo ikke tale om her, og så må lokalradionævnets kendelse efterleves”, siger hun, og understreger at det er det lokale nævn der i sådan en sag skal bringe parterne sammen.

I den forgangne uge har kommunaldirektør i Bogense kommune John Therkildsen, der er sekretær i lokalradionævnet, holdt ferie, og formanden for nævnet, Bent Frigaard Rasmussen, afventede hans tilbagekomst for at få de juridiske aspekter afklaret, inden han greb ind i æterstriden, slutter artiklen i Fyens Stiftstidende.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -