Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Adam Duvå Hall og Peter Palshøj i nyt formiddagsprogram på P3
Onsdag 29. august 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
For første gang skal de to gamle radiorotter, Adam Duvå Hall og Peter Palshøj, lave radio sammen. Det sker fra og med mandag, når de lancerer programmet 'Rio Bravo', der fremover vil kunne høres på P3 alle hverdage kl. 09.03-11.30.
’Rio Bravo’ hedder Adam Duvå Halls og Peter Palhøjs nye underholdningsprogram, hvor de for første gang gang slår pjalterne sammen i det de selv kalder en ”radiofonisk buffet af fineste skuffe”. Og hvorfor programmet hedder ’Rio Bravo’? - ”fordi det lyder fedt!”, er svaret fra Peter Palshøj.

De to værter har mange tusinde timers radio bag sig, og på den baggrund har de fundet frem til en række programelementer, som de er sikre på vil begå sig i godt et par timers formiddagsradio på P3.

Blandt trumfkortene er en lytterkonkurrence med en karaokemaskine, der kun kan spille Muppet Shows sang ’Mana-mana’ og en brevkasse, der måske giver lytterne et svar, de kan bruge til noget. Lyttere, der er så heldige at vinde, modtager en unik hjemmelavet præmie for ulejligheden.

'Rio Bravo' kommer også til at bidrage med sit eget awardshow, der kommer til at uddele priser, efterhånden som Adam og Peter synes, der skal falde lidt af.

Adam om at skulle samarbejde med Peter: "Da jeg tilbød Peter stillingen som min medvært, vidste jeg, at jeg ville få en rutineret radiovært med masser af tv på CV'et. Det kan jeg godt li'. Vi har ikke lavet noget professionelt sammen før, men har da hængt ud ved festlige lejligheder et hav af gange. Der er ikke noget ved Peter, der skræmmer mig, udover at han er meget ældre end mig. Men ellers virker han sgu fin nok. Den gamle nar."

Peter om at skulle samarbejde med Adam: "Da jeg tilbød Adam stillingen som min medvært, vidste jeg, at jeg ville få en rutineret radiovært med masser af tv på CV'et. Det kan jeg godt li'. Vi har aldrig sendt sammen før, men vi har da haft en sludder over en smøg i rygegården eller en snaps til julefrokosten. Det har været udviklende samtaler, der lover godt for et sjovt og udfordrende samarbejde. Men der er ingen tvivl om, han er en knægt, der stadig mangler et par tusind på kilometertælleren."

Peter Palshøj er 36 år og journalist. Har tidligere lavet 'Hovedkvarteret', 'Strax', 'Børneradio', 'Trax', 'Børne1eren', 'Førstevælger', 'P3 Guld', 'P3 Eftermiddag', 'Go’ Morgen P3' og 'DJ Pals'.

Adam Duvå Hall er 32 år. Har tidligere lavet 'De professionelle', 'Uland P1', 'Uland Undersøger', 'God røv - God weekend', 'Torsdag i 2’eren', 'P3 Guld', 'MonkeyBusiness', 'Blegt og mirakler' og så lidt Melodi Grand Prix.

Man kan fra mandag 3. september besøge Rio Bravos hjemmeside på dr.dk/riobravo, hvor man også kan følge med på webcam, mens der sendes.


- - -

Foto: De to Rio Bravo værter. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -