Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Medina fik The Voice Prisen 2011
Tirsdag 27. september 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
22.000 glade fans jublede og sang med, da The Voice mandag aften for 8. gang i træk afholdt stor koncert på Plænen i Tivoli. For første gang nogensinde kunne det fire timers lange show opleves live både på The Voice TV og på The Voice radio

Medina blev dette års vinder af 'The Voice Prisen', og den kvindelige superstjerne modtog prisen med grådkvalt stemme og takkede de mange fans. Prisen blev givet til Medina for hendes mange store hits på The Voice, og med dette trofæ gør hun nu Nik & Jay, Outlandish, L.O.C., Infernal og Joey Moe selskab; de har nemlig alle tidligere vundet prisen.

Udover Medina blev der leveret optrædener på Plænen i Tivoli fra nogle af de største danske stjerner - bl.a. Nik & Jay, L.O.C., Rasmus Seebach, Aqua, Kato, The Storm og Burhan G..

På scenen var der også fint besøg fra udlandet i form af musikstjernerne Sak Noel og Alexandra Stan. Begge har stået for to af de største sommerhits i Europa.

Skulle man være gået glip af koncerten, så vil der blive sendt højdepunkter den kommende weekend både på The Voice TV samt på Kanal 4.

Det store Voice-arrangement var i øvrigt samtaleemne i selveste P4 Københavns Radio tirsdag morgen; det lykkedes dog de to studieværter behændigt helt at undgå at nævne, at det var The Voice, der stod bag koncerten i Tivoli.

Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -