Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio fra Café Hack på P4 fra 6. januar
Tirsdag 31. december 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Søren Dahl og Kristian Borregaard fra Århus er 6. januar klar med et nyt eftermiddagsprogram på P4, der skal sendes fire eftermiddage om ugen fra Café Hack. En vigtig del af programmet bliver et kagebord.
Morgenavisen Jyllands Posten skriver i dag at kagebord, gæster og masser af musik bliver hovedingredienserne, når DRs P4 fra 6. januar sender radioprogrammet "Café Hack" fra caféen samme navn mandag-torsdag 15.03-15.00.

Allerede 1. januar klokken 14.03 kommer programmet "Café Hack Special", som giver en smagsprøve på, hvad der venter fremover.

Vært bliver Søren Dahl, der blandt andet er kendt fra De Nattergale og tv-programmerne "Det' ren kagemand" og "Skattefri Lørdag". Ud over at være kapelmester og komponist skal Søren Dahl nu også være radiovært og lede lytterne igennem, mens makkeren Kristian Borregaard står for at sætte musikken sammen og styre planlægningen.

I det første program, 6. januar, får Søren Dahl besøg af Lene Siel i Café Hack, og hele januar er det meningen, at der hver dag er gæster i caféen, skriver Jyllands Posten videre.

Caféen vil være åben for publikum, som får et stykke kage og kan opleve et radioprogram blive optaget. Lytterne bliver opfordret til at indsende forslag til ugens kage, der bliver kåret om torsdagen, og man må meget gerne selv komme ind med sit eksemplar.

De to værer er ikke journalister (!), og de lægger stor vægt på, at programmet bliver anderledes.

"Vi snakker med gæsterne som i en helt almindelig samtale, og når man ikke er journalist, kan man lettere stille de dumme spørgsmål, uden at det bliver pinligt. Vigtigt er det, at programmet bliver hyggeligt", forklarer Søren Dahl til avisen.

Programmets får også et "øje mod Europa". Det bliver Frode Christoffersen, der fra sit hjem i Aabenraa vil fortælle lytterne historier fra den store verden.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -