Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sky Radio kræver million-erstatning
Torsdag 10. november 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sky Radio A/S vil forlange en million- erstatning af den danske stat. "Vi vil kræve en erstatning på 200-300 mio. kr. af staten med henvisning til, at vi aldrig har fået adgang til at blive den næsten landsdækkende radiokanal, som vi var stillet i udsigt," siger viceadm. direktør i Sky Radio, Kasper Krüger, til Jyllands-Posten. Sky Radio skulle betale 54 mio. kr. om året for sendetilladelsen - næste gang i øvrigt på tirsdag - og blev lovet, at man kunne nå 78 pct. af den danske befolkning, men iflg. Sky Radio kan man kun høres af omkring 60 pct. af befolkningen.
"Da vi fandt ud af, at vi kun nåede ud til ca. 60 pct. af lytterne, forsøgte vi at komme i dialog med Radio- og TV-nævnet og IT- & Telestyrelsen. Men vi føler os dårligt behandlet hele vejen igennem og senest på et møde forleden," siger Kasper Krüger videre til Jyllands-Posten.

"Derfor kan vi kun lukke forretningen på mandag, betale alle kreditorer og de 65 medarbejdere det, som de måtte have til gode, og erklære aftalen med staten ugyldig. Herefter tager vi så fat på at rejse en erstatningssag mod staten - med mindre, at Kulturministeriet begynder at behandle os ordentligt og komme med et løsningsforslag, som vi kan bruge til noget. Det tvivler jeg dog stærkt på efter det forløb, som vi har været igennem," siger Kasper Krüger.

Han afviser samtidigt, at stationen skulle lukke pga. et stort økonomisk underskud - sidste år på 70 mio. kr. - eller pga. de skuffende lyttertal.

Politisk ordfører for Venstre, Jens Rohde har ikke hørt noget om, at Sky Radio ikke skulle have fået den dækning man var blevet stillet i udsigt og vil nu have undersøgt, om Sky Radio har ret i de beskyldninger, som bliver rettet mod Radio- og TV-nævnet.

Rohde forudser i øvrigt, at der bliver et nyt udbud, hvis Sky Radio lukker på mandag.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -