Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Krisen rammer Radio Viborg hårdt
Onsdag 6. maj 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
"Jeg skal ikke lægge skjul på, at det har været en hård omgang. Finanskrisen har ramt Radio Viborg hårdt, og vi har været nødt til at skære virksomheden til, så vi kommer helskindet ud af 2009," siger direktør for Radio Viborg, Lars Christiansen, som en kommentar til fyringer og nedskæringer på Radio Viborg.
Besparelserne på Radio Viborg har betydet, at man har måttet afskedige en medarbejder i programredaktionen, skære hårdt i freelancebudgettet og nedlægge to stillinger, der stod som ubesatte - en i salgsafdelingen og en i programafdelingen. Samtidigt har man måttet droppe at ansætte en barselsvikar for en medarbejder, der er på barsel netop nu.

"Jeg har bevidst holdt de to stillinger åbne, da vi længe har vidst, at det har været svært at få kunderne til at købe radioreklamer," forklarer Lars Christiansen.

På nyhedssiden har Radio Viborg skåret en halv stilling væk, hvilket i praksis vil sige, at man lægger radioens nyhedsvært ind under Viborg Stifts Folkeblads online-redaktion. Lars Christiansen oplyser, at der ikke skæres i nyhedsformidlingen, men at man forsøger at få "mere for pengene hos den samme medarbejder."

"Missionen er stadig at lave en stærk og lokalt forankret radiostation med en øget mængde af lokalt indhold. Og vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre at nedskæringerne ikke kan mærkes hos lytterne, men primært rammer det os på de interne linjer. Men jeg vil ikke forsøge at forklejne opgaven – det bliver hårdt arbejde og kan kun lykkedes med et hold af dedikerede medarbejdere, som er klar til at påtage sig de ekstra opgaver, der skal løses i vores nuværende situation. Men det bliver stramt," erkender Lars Christiansen.

Bemandingen på Radio Viborg er nu: fire i salgsafdelingen (inkl. en kontormedarbejder), seks i programafdelingen (inkl. all-round medarbejder og en studievært på barsel).


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -