Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Norea Radio ansætter mediekonsulent
Torsdag 4. marts 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
David Mandix Carlsen (30) tiltræder 1. juni en stilling som mediekonsulent på Norea Radio Danmark i Haderslev. Samtidigt tager Norea afsked med to andre medarbejdere: Kjeld Wiwe og Vivi Agerbo Jørgensen.
David Mandix Carlsen kommer fra en stilling som kommunikationschef i Luthersk Mission (LM) og redaktør af 'Tro & Mission'. David Mandix Carlsen er cand.it. og bachelor i teologi, og bor privat i Christiansfeld sammen med sin kone og tre børn.

David Mandix Carlsen skal overtage en del af de opgaver, som Kjeld Wiwe i dag løser i Norea, men han skal også være medspiller i udviklingen af Norea, skriver Norea Radio Danmark på dets hjemmesdie.

Daglig leder for Norea Radio Danmark, Ole Sørensen, glæder sig over den nye medarbejder: "I Noreas ledelse har vi været meget optaget af, dels at finde en person som kunne løse en del af de opgaver, Kjeld hidtil har løst, men ikke mindst også, at finde en person som kunne være en aktiv medspiller i udviklingen af Norea i de kommende år. David har med sin baggrund og uddannelse netop nogle af de kvalifikationer, som vi søgte efter. Og vigtigst af alt så brænder han for at møde mennesker med det livgivende evangelium.

Når Kjeld Wiwe (55) stopper i Norea Radio Danmark, er det fordi han i stedet skal være ny teamleder for LM's missionsarbejde i Tanzania fra omkring 1. juni 2010 og frem til udgangen af 2011. Kjeld Wiwe har tidligere været LM-missionær i Tanzania fra 1984-2001. Han har været ansat i Norea Radio Danmark siden 2001.

Programproducer Vivi Agerbo Jørgensen stopper også i Norea. Det sker ligeledes pr. 1. juni. Hun har været ansat i en tidsbegrænset stilling, men Norea ønsker ikke at fastansætte Vivi Agerbo, da programmet Aften Mosaik (som for knap to år siden afløste 'Sene Samtaler', lukkes ned). Manglende økonomi har også været en medvirkende årsag.

Hvad der skal ske med 'Radio Caféen' og 'Familiehjørnet', som er de to andre programmer, Vivi har produceret, er endnu ikke afklaret. "Vi forventer og håber, at det vil være muligt at køre programmerne videre under en eller anden form," siger Ole Sørensen.


Foto: David Mandix Carlsen, Kjeld Wive og Vivi Agerbo Jørgensen


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -