Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P1 får pris for at være mønsterbryder
Fredag 3. september 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
P1s værter og redaktioner er vant til at få priser og anerkendelser for deres arbejde. Men nu får hele radiokanalen på én gang en hæderspris for at være et tankevækkende tilbud med viden og perspektiv i en mere og mere hektisk medieverden.
Det er Heinrich Prisen 2010, der går til DR P1.

”P1 får prisen for mange års levering af tankevækkende radioprogrammer, der med dybde, perspektiv og analyse får os til at standse op og skaber rum for fordybelse. P1 modtager Heinrich Prisen for sin insisteren på langsomhed og at fastholde sin profil i en (medie)verden, der går hurtigere og hurtigere,” hedder det i motiveringen for at give prisen til kanalen, der tidligere på året – måske lidt ubemærket – kunne fejre 85 års jubilæum.

Heinrich Prisen blev uddelt første gang sidste år, og bag prisen står stifteren Anna Petri, Sigrun Gudbrandsdottir, Anika Lori og Signe Løvetand. Prisen er tænkt som mønsterbrydernes pris – en pris til den eller dem, der inspirerer til at tænke og handle på tværs af etablerede normer, eller som i kraft af livsappetit og personlighed efterlader indtryk hos andre, som det hedder.

Kanalchefen på P1, Anders Kinch-Jensen glæder sig over at få en pris for at være anderledes end alle andre i mediebilledet.

”Vi arbejder døgnet rundt på at opfylde P1’s formål – nemlig at sætte viden i perspektiv for flere hundrede tusinde videbegærlige lyttere. Det er en fornøjelse at skulle modtage en pris for kanalens samlede indsats – og at modtage et prædikat som mønsterbryder i så høj en alder,” fortæller Anders Kinch-Jensen, der er chef for den 85 år gamle radiokanal.

Prisen bliver uddelt ved et stort anlagt gallashow den 23. september med Master Fatman som vært og navne som Jytte Abildstrøm, Abdullah S, Kira Skov og Who Made Who på scenen i Den Grå Hal på Christiania.




Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -