Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Pirat Radio 69 - nu med nyhedstime
Torsdag 18. januar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den illegale radiostation, Pirat Radio 69, der i over en måned har sendt alle dage døgnet rundt på 101.8 MHz fra Ungdomshuset på Nørrebro i København, har nu lanceret en daglig nyhedsudsendelse 'Nyhedstimen' hver dag kl. 12-13. Formålet er at svare igen på pressens dækning af balladen om huset. Politiet har fortsat ikke tænkt sig at gøre noget i forhold til de ulovlige udsendelser.
"'Nyhedstimen' opstod, fordi det er naturligt at bruge radioen til forklaringer, når man har lidt længere tid end de små citater, vi kommer igennem med i aviserne. For den etablerede presse skriver ting, der er meget langt fra den virkelighed, som vi ser", siger Jan fra Ungdomshusets pressegruppe til Berlingske Tidende. Det er pressegruppen i Ungdomshuset, der står bag den daglige nyhedsudsendelse.

Sendefladen på Pirat Radio 69 har indtil nu bestået af musik, føljetoner som 'Ungdomsmusene i Ungdomshuset' og programmer om bl.a. feminisme. Men tirsdag i denne uge gik den første egentlige nyhedsudsendelse i luften.

I den første udsendelse var der bl.a. et indslag med tilbagevisning af en historie fra B.T. om magtstrukturen i Ungdomshuset. Derudover læste speakerne personlige - men offentligt tilgængelige - oplysninger op om bl.a. Faderhusets leder Ruth Evensen og politichef Hanne Bech Hansen.

Værterne i mange af udsendelserne taler fortsat med forvrængede stemmer. Jan fra pressegruppen forklarer overfor Berlingske Tidende hvorfor: "Det er jo en ulovlig radio, og vi er ikke jurister. Så det er for at være på den sikre side, hvis vi bliver anklaget. Og så er det også sjovt - det gør det lidt mere ulovligt."

Politiet har fortsat ikke tænkt sig at gribe ind overfor de ulovlige udsendelser: "Vi forholder os til radioen, som vi forholder os til den samlede situation på Jagtvej 69, som vi jo skal rydde på et tidspunkt. Vi rykker ikke ind for at rydde en radio, vi venter, til vi er klar til at løse hele problemet", siger Politiets informationschef Flemming Steen Munch.

- - -

Se også

http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=13345
http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=13289
http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=13281
http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=13276


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -