Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio fra Skanderborg festival
Mandag 30. juli 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Både DR P3 samt DÅB og The Voice fra Århus er med når der kaldes til Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg i weekenden 9. – 12. august, og derudover får festivalen – sædvanen tror - sin helt egen radiostation, Radio Walther, der sender under hele festivalen på 106.2 MHz.
"Som de seneste par år har Radio Walther to opgaver, dels at sende festivalradio til lokalområdet og ikke mindst at servicere andre radiostationer der ønsker at bringe indslag fra festivalen", oplyser Hans Peter Tygesen fra Radio Walther. "Vi vil være behjælpelige med alt hvad der er praktisk muligt dog med de begrænsninger der ligger i de fysiske rammer vi råder over", fortæller han.

Presseteltet og Radio Walther er et stort presseområde, hvor man kan få serveret en lille forfriskning, samt låne Radio Walthers mikrofonstudie, benytte opstillede PC til redigering, sende e-mails, gå på internettet osv.

Der bliver endvidere mulighed for at downloade interviews og indslag fra www.radiow.dk der under festivalen løbende vil blive opdateret med reportager, interviews m.m.

Radio Walther vil være i luften kl. 09.00-02.00 torsdag, fredag, lørdag og søndag, og vil kunne høres i en god del af Østjylland på 106.2 MHz. Når Walther ikke sender er der Radio 2 Østjylland på frekvensen.

Også DR er på plads på festivalen. Det er P3 programmet Katapult der sender direkte fra Skanderborg fredag og lørdag den 10. og 11. august kl. 12 – 15 med Anders Breinholt og Henrik Povlsen som tovholdere.

Det "gamle" technotelt erstattes i år af et nyt disco-telt, der kaldes "Voice Arena" og her vil man bl.a. kunne møde en række studieværter fra The Voice i Århus – bl.a. fra morgenprogrammet SOS – der vil optræde som pladevendere. Det sker hver aften 22.30-01.00 torsdag, fredag og lørdag.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -