Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ikke flere ønsker på Brother+Sister
Mandag 7. oktober 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Brother+Sister er kede af situationen med de mange e-mails, der er blevet sendt til landets radiostationer, fortæller manager Mickey Fredie-Pedersen til radionyt.com. Han har nu taget skridt til at bede duoens fans om ikke at sende flere musikønsker til radioerne. Samtidigt viser det sig at en af ophavsmændende til de mange spam-mails er en 14-årig pige fra Odense. Hendes far siger nu undskyld til de mange radiostationer.
Landets radiostationer er den seneste tid blevet spammet med enslydende opfordringer på at spille den nye danske duo, Brother+Sister.

Bl.a. har Radio Køge, Radio Hirtshals, Radio 5, NVR, Voice, Vendsyssel FM, Kanal Plus, Radio Victor, Radio HNR, Radio Langeland, Radio Upstairs, Radio VLR, Radio Diablo, Radio Charlie, Radio ABC, Mix FM, Radio Fredericia, Voice Århus, ANR, RLR, Københavns Radio, Radio Ballerup, Radio Viborg, Radio Silkeborg, Radio Holstebro, POP FM Fyn, Radio Holsted, ANR Hjørring, Bornholms Radio, Radio Midt & Vest, Østjyllands Radio, Kanal 94, Radio Syd, DR Regionalen, Radio 3, Radio 49, Radio Als, Radio Fredericia, Radio Gladsaxe, Radio Globus, Radio Horsens, Radio Lolland, Radio Mega, Fakse Lokalradio, Radio Skive, Radio Solskin samt en stribe DR programmer som f.eks. Strax, Børneradio, Katupult, Natradio, Tjeklisten og Kronsj (sic) fået en e-mail med præcis samme indhold: "Hejsa.... I er bare en kanon fed radio, i styre bare for vildt... Men jeg ville blive super glad hvis i ville spille det over fede nummer JUST LIKE THAT, med Brother + Sister... Håber meget det kan lade sig gøre :-) Knus fra Christina Frederiksen".

Den voldsomme spam-aktivitet har fået flere radiostationer, bl.a. DR, Radio Viborg og Radio Silkeborg til helt at stoppe med at spille Brother+Sister.

Det viser sig at Christina Frederiksen er ægte nok. Hun er 14 år, bor i Odense og står bag en fan-hjemmeside for Brother+Sister. Hendes far har efter omtalen i Ekstra Bladet og radionyt.com nu skrevet til den række af radiostationer, som Christina har sendt spam-mails til. Her undskylder han episoden og understreger at Christina IKKE har sendt den samme mail 20-30 gange til de forskellige radiostationer.

Faren, Bjørn Frederiksen, udtrykker i øvrigt manglende forståelse for DRs måde at reagere på. Han hæfter sig bl.a. ved at Anders Breinholt, vært på P3 programmet Katapult, skriver at Christina er "en del af det kreative familie-emperie Fredie-Petersen". Bjørn Frederiksen fastslår, at Christina Frederiksen ikke er en del af "det kreative familie-emperie Fredie-Pedersen.

At DR henvender sig til hendes web-hotel og beder dem om at lukke siden, forstår Bjørn Frederiksen heller ikke. "DR har ingen ret til at lukke nogle hjemmesider og jeg mener heller ikke DR har ret til at gøre sig til smagsdommer for, hvilken musik der skal spilles i div. radiostationer i Danmark", siger Bjørn Frederiksen i brevet til striben af radiostationer.

Fredie-Pedersen oplyser til radionyt.com, at Brother+Sister i gennem de sidste 18 måneder har givet ca. 150 koncerter i Danmark, at der er en meget aktiv Fan Club med ca. 1.800 medlemmer og en hel del uofficielle hjemmesider på nettet. "Den store interesse tror jeg skyldes at sangen "Just Like That" ikke er til at købe i butikkerne endnu , men kun kan høres via radioerne", siger han og tilføjer at Brother+Sister er dem, der er mest kede af denne situation.

Fredie-Pedersen har nu på Brother+Sister officielle hjemmeside www.brother-sister.dk lagt flg. opfordring ud til duoens fans."Kære fans. Vi vil bede jer om ikke at sende flere musikønsker til radioerne, de fortæller os at de er blevet oversvømmet med musikønsker.Vi vil gerne takke jer alle for jeres store interesse, der er nu kun få dage til Brother + Sister Albummet udkommer den 14/10 - hav lidt tålmodighed".


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -