Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Fyens Total Radio 1 opruster
Tirsdag 14. juni 2005
Af Eric Larsen
 
Den fynske slager- og dansktop-radio, Fyens Total Radio 1 (FTR1) i Munkebo ikke alene overlevede den krise, der førte til en nød-indsamling i sidste weekend, nu opruster man også over for lytterne med en ny "spin-off-radio" og dermed flere sendetimer. Lederen af FTR1, Svend Åge Skrynik, oplyser over for radionyt.com, at man ved sidste weekends store medlemstegning næsten nåede det antal medlemmer, man havde sat som mål. Så FTR1 fortsætter på 104.5. Men FTR1 har stadig brug for mange nye medlemmer, så derfor har man søsat et nyt projekt, 'Radio Sussi'.
Med kendingmelodien 'Smilende Sussi' gik Sussi i luften for første gang i denne uge på 104.5 under sloganet "Radio for de rigtig voksne". Ligesom på FTR1 bydes der på slager og dansktop - men på Sussi får man nu også deciderede country-programmer. Et medlemskab af Sussi koster 75 kr. pr. halvår - hvilket kan sammenlignes med de 150 kr. det koster for et helt år på FTR1.

'Sussi' imødekommer dermed et ønske fra mange af de trofaste lyttere på FTR1, der ønskede at redde deres yndlingradio ved at tilbyde at tegne dobbeltmedlemskab af FTR1 under weekendens indsamling.

Medlemstegningen på Sussi går ifølge studievært Skrynik udmærket, og der er løbende lodtrækninger blandt de nye medlemmer om ghettoblastere og mikrobølgeovne.

Radio Sussi kan p.t. høres mandag-lørdag fra kl. 12, og sender i nogle af de eftermiddagstimer, som FTR1 ikke hidtil har udnyttet.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -