Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Palle Bo tilbage med telefonjokes
Onsdag 1. august 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Der blev skrevet dansk radiohistorie i begyndelsen af 90’erne, da morgenvær-ten Palle Bo på Radio ABC i Randers ringede op til sagesløse mennesker (lyttere) og udgav sig for både det ene og det andet – og udsendte det efter-følgende i radioens morgenshow. Nu vender Palle Bo tilbage med nye telefon-jokes; ikke i Randers men i stedet på Radio Upstairs i Roskilde.
Inspirationen var hentet i USA men udførelsen var særdeles dansk og utrolig populær blandt lytterne. Palle Bo var langt forud for andre danske forsøg i samme boldgade fra bl.a. Tæskeholdet og The Voice, og han udviklede sammen med den senere medvært Lars Hedegaard samt i en periode Kent Hansen (nu Kent Kordt) en succes, der var med til at gøre Radio ABC til en af landets populæreste radiostationer.

Nu er Palle Bo tilbage i rollen som telefonjoker. Denne gang for Radio Upstairs i Roskilde og i sin egenskab af medarbejder på Serious Radio Business. Første gang Palle Bo er i æteren i Roskilde bliver på mandag, hvor princippet med telefonjokes introduceres for radioens lyttere.

Via Roskilde-stationens hjemmeside kommer lytterne med tips til ofre. Herefter vil Palle Bo ringe op fra et nyindrettet studie i Randers.

Aftalen med Radio Upstairs i Roskilde kom i stand efter at Palle Bo præsenterede eksempler på telefonjokes på KOMMs radiokonference i Ebeltoft. Programchef Danny Fobian kontaktede herefter Palle Bo.

Men Upstairs bliver nok ikke den sidste, der vil sende telefonjokes med Palle Bo. "Der er mange andre stationer, der allerede nu har udtrykt ønske for at komme til at sende telefonjokes", fortæller Palle Bo, der i øjeblikket taler med flere andre stationer. Dog ikke i samme dækningsområde.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -