Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Norske lokalradiokonference starter i dag
Torsdag 22. marts 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Norsk Lokalradiofund indleder i dag en fire-dages landskonference, hvor faglig udvikling vil være i fokus, men hvor der også forventes præsenteret en ny musikaftale med TONO og GRAMO, og hvor et forslag om pressestøtte til lokalradioerne skal diskuteres.
Det er en stærk organisation der mødes i dag torsdag den 22. marts og frem til søndag. I modsætning til Danmark, hvor de lokale radiostationer står splittede i en række forskellige, svage brancheorganisationer, er de norske lokalradioer samlet i én stærk organisation, Norsk Lokalradioforbund (NLR).
NLRs landskonference, der finder sted i Ålesund, vil fokusere på en række forskellige temaer, oplyser På Lufta.
Udviklingen går hurtig inden for den tekniske verden og lokalradioerne må følge med. Det er vigtigt at alle ved hvad der sker og kan vurdere, hvad der er til gavn for den enkelte. Konferencen byder bl.a. på brugerseminarrer for DALET og Sound Manager.
NLR er netop nu i sidste fase mht. nye aftaler med de norske musikrettighedsorganisationer TONO og GRAMO (svarende til danske KODA og Gramex). Hvis alt går efter planen vil disse aftaler blive præsenteret i Ålesund.
Pressestøtten vil også blive et tema under den politiske debat på konferencen. Iflg. en indstilling fra Nyborgudvalget skal der fremover gives offentlig støtte til lokalradioer, således at lokalradioer ligestilles med den øvrige presse. Dermed støtter Nyborgudvalget NLRs krav.
Direktør for det norske lotteritilsyn deltager og det gør han for at deltage i debatten om NLRs krav om en ”vitalisering” af de norske radiostationers mulighed for at tjene penge på spil og lotterier.
For første gang har NLR indgået en egentlig brancheaftale med et firma, og det er med firmaet Mediaport 123. Aftalen underskrives på konferencen og der bliver en nærmere orientering herom.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -