Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio NR bliver til Radio Odsherred
Fredag 14. maj 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio NR har længe frekvensmæssigt og i dækningsområde sendt til hele Odsherred. Nu tager radioen konsekvensen og ændrer navnet til Radio Odsherred. Det sker i morgen lørdag den 15. maj og indvarsler samtidigt radioens ønske om at placere sig som lokalradioen i en sandsynlig fremtidigt sammenlagt Odsherredkommune. Indholdsmæssigt har radioen længe nyhedsmæssigt og kulturelt forholdt sig til hele Odsherred.
Det er sket i programmer som f.eks. Lokalpolitisk Forum og Odsherredsguiden. Navneskiftet er således en naturlig beslutning om, at skabe bedre overensstemmelse mellem indhold, dækningsområde og ydre fremtræden, hedder det fra radioens nyvalgte formand Søren Westh.

At det sker netop nu i en tid, hvor radioen har gennemlevet hvad man selv betegner som "den velsagtens hidtil største finansielle krise", er et signal om, at radioen overlever de vigende bevillinger fra kulturministeriet. Det sker ikke mindst i kraft af, at Odsherredkommuner har valgt fremtidigt at støtte driften af områdets ikke-kommercielle mediealternativ. Navneskiftet kan derfor også ses, som en kvittering for denne støtte, og som et signal om, at radioen agter til fulde at efterleve forventningerne.

I forbindelse med beslutningen om navneskiftet er der foretaget en mindre omrokering af bestyrelsesposterne. Søren Westh er valgt som radioens nye formand. Per Jørgensen er den nye kasserer og de to øvrige bestyrelsesmedlemmer er fortsat Jonas Berg og Michael Hvidberg.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -