Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Flere til Radiodays end forventet
Onsdag 2. september 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Arrangørerne havde regnet med omkring 100 færre deltagere til Radiodays i år, men nu er der udsigt til at der kun kommer 50 færre end sidste år.
Der er sat en gedigen slutspurt ind i forhold til deltagerantallet ved årets Radiodays, lyder det fra Radiodays. Det går bedre end budgetteret - og ikke mindst frygtet. Det ser ud til at man kun taber et halvt hundrede deltagere i forhold til sidste år.

275 personer har foreløbigt købt billet til Radiodays 2009. Sidste år var deltagerantallet 365 - men der er stadig billetbestillinger på vej ind.

"Det er flot og jeg er glædeligt overrasket. Vi tog en strategisk beslutning omkring programmet og drejede dele af programmet lidt mere i public service retningen da vi så, at finanskrisen ville vise sit grimme fjæs, og at det kunne koste deltagere fra kommerciel radio. Og beslutningen er ikke gået ud over bredden i programmet. Men det har givet fuld payoff i form af flere deltagere fra DR", fortæller festivalchef Christian Kjeldsen og fortsætter:

"Det er ganske få kommercielle stationer, der ikke dukker op i år på grund af krisen og generelt er deltagerantallet - med få undtagelser - på niveau med sidste år. Vi har god grund til at være rigtigt glade og det er vi også".

Holdet bag Radiodays har brugt al energien på at få hevet deltagere ind til årets festival. Derfor er man lidt bagud i forhold til det afsluttende projektdesign, planlægningen af Prix Radio samt produktion af det trykte program. Programmet vil også blive lagt ud på hjemmesiden.

"Det kaster vi os over de kommende dage og så skal vi være klar i slutningen af næste uge", fortæller Christian Kjeldsen.

De sidste billetter sælges fra www.radiodays.dk til kun 2.000 + moms indtil på fredag.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -