Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P2 Plus - til dem der elsker kulturen
Fredag 6. januar 2006
Af Karsten Jensen
 
En ny kulturel funktionsradio bliver til på P2. Programmet hedder P2 Plus og er til alle, der har kultur som en vigtig del af livet. P2 Plus vil alle hverdage fra 12.30-16 inspirere, informere og underholde de moderne kulturinteresserede lyttere.
Den 9. januar kl. 12.30 til 16.00 lancerer P2 det nye kulturflagskib. I P2 Plus vil man kunne følge med i, hvad der rører sig her og nu inden for film, bøger, musik, kunst, teater og litteratur.

P2 Plus bliver et nyt og moderne vindue til kulturlivet - et program man kan have med som følgesvend i kortere eller længere tid i løbet af eftermiddagen. P2 Plus er nemlig bygget op med korte indslag fra det aktuelle kulturliv, der veksler med debat, reportager og kulturnyheder. Alt bundet sammen af de to værter Steen Bille og Helle Solvang, der skiftes til at sidde i værtsstolen en uge ad gangen.

”P2 Plus er til den moderne kulturlytter. Programmet er sammensat af korte indslag og nye temaformater. Der er fokus på aktualitet og dynamik, men med dybde og høj journalistisk kvalitet - og vi vil spille musik med en større variation end tilfældet er i dag”, siger P2’s kanalredaktør Hans Peter Larsen.

En af de to værter, Steen Bille, siger: ”Vi vil lave inkluderende, ikke ekskluderende radio. Man skal føle sig velkommen, selv om man ikke har læst den nyeste bestseller. Og så lade sig smitte af vores begejstring”.

P2 Plus er for lyttere, der ikke kan undvære kulturoplevelser i hverdagen, men som ikke nødvendigvis har den tid til at lytte, som P2 ellers kan kræve. Det bliver en eftermiddag med mulighed for at gå til og fra, og det bliver i en åben og velkommen tone, som ikke stiller urimelige krav til lytteren.

”Man skal kunne komme på besøg blot i 10 minutter og føle sig inspireret og motiveret”, siger projektleder Ole Rahbek. ”Og hver time vil P2 Plus sende kulturnyheder inden for musik, teater, bøger, opera, film og kunst”

”P2 Plus skal gøre for P2, hvad P1 morgen har gjort for P1. Skabe en bred indgang til hele P2 for de lyttere, som har interesse for kulturen. Alt for få kender P2 som en kulturkanal i dag - og det skal P2 Plus lave om på”, siger Hans Peter Larsen, som i øvrigt også vil have et lidt mere humoristisk P2, end vi har i dag.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -