Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Monkey Business' er et stort hit i udlandet
Torsdag 15. februar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
P3's webredaktør Morten Remar gjorde store øjne, da han forleden kiggede på besøgstallene for P3's hjemmeside. Pludselig var antallet af gæster eksploderet til det seksdobbelte nærmest fra den ene dag til den anden - fra et dagligt besøgstal på 17-20.000 til 120.000 unikke brugere i løbet af et døgn. Forklaringen på den voldsomme stigning i trafikken var en ganske særlig billedserie, der lå på 'Monkey Business'' hjemmeside.
”Jeg havde lige lagt noget nyt indhold på dagen før, men det vakte alligevel stor undren med så mange besøgende i løbet af så kort tid, og vi kunne se, at der var en stor trafik fra udlandet, så det var meget usædvanligt,” fortæller Morten Remar.

Der viste sig da også at være en forklaring. Årsagen var en af P3’s undersider - det nu for længst hedengangne P3-program 'Monkey Business'’ gamle website, der med ét var blevet bestormet af netsurfere fra hele verden. De uventede gæster vidste godt, hvad de kom efter, og det var ikke en kop af et bestemt kaffemærke, men derimod den særlige billedserie med ’stablinger’ på 'Monkey Business'-sitet.

Stablinger er den særlige ’sportsgren’, der går ud på at stable så mange tomme øldåser, papkasser, havestole eller andre ting som muligt oven på en stangstiv og sovende kammerat, uden han vågner. Det fik 'Monkey Business', der havde Adam Duvå Hall og Mads Vangsø som værter, med hjælp fra lytterne lavet en hel billedsamling af.

”Tilsyneladende er det begyndt med, at en eller anden engelsk fyr er faldet over 'Monkey Business'-sitet og har lagt et link ud til ’stablingerne’ på digg.com, som er et sted på nettet, hvor man kan anbefale links til andre. Herfra væltede det ind med besøgende fra hele verden - fra Tjekkiet til Hongkong, men flest fra USA,” beretter Morten Remar.

Monkey Business’ stablinger toppede torsdag, hvorefter trafikken de følgende dage er taget af. Det gamle website bliver stadig holdt i live, fordi der er en masse sjov og underholdning, som mange brugere på dr.dk stadig kommer efter.

Siden kan findes her: http://www.dr.dk/p3/monkey_old/

- - -

Foto: Adam Duvå Hall og Mads Vangsø var de rablende værter i det hedengangne Monkey Business på P3, hvis gamle hjemmeside stadig lever i bedste velgående og storhitter i udlandet. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -