Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Jens Rohde: "TV 2 Radio vil udfordre folk på en kærlig måde"
Torsdag 23. november 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 præsenterer i aften planerne for 2007 ved et særligt show. TV 2 Radio er dermed også en del af dette show. Ved aftenens show vil direktør Jens Rohde fortælle, at TV 2 Radio vil "udfordre folk på en kærlig måde - så den er med til at etablere fællesskaber". Og så bekræftes i øvrigt de navne på kommende studieværter og 'indholdschefer' på stationen, som allerede har været lækket i diverse medier.
Det har tidligere fremgået, at TV 2 Radio skulle gå i luften den 1. februar 2007. Det er nu ændret til, at stationen går i luften "senest den 1. februar 2007".

Som værter på den nye kanal bekræftes: Camilla Miehe-Renard, Lars Daneskov, Lars Hjortshøj, Lisbeth Østergaard, Mathias Buch-Jensen, Mikala Dirckinck-Holmfeld, Thomas Madvid og to nye navne: Den tidligere Radio Uptown-chef og nuværende musikanmelder på Jyllands-Posten, Niels Pedersen samt tv-manden Ricco Wichmann (33). Ricco Wichmann, der er uddannet journalist fra 2002, er især kendt fra 'Gintbergs Store Aften' og for børne-tv på TV 2.

På trods af en pressemeddelelse fra TV 2 i går om, at Casper Christensen skal lave radio for TV 2 Radio, fremgår Casper Christensen ikke af det nye pressemateriale fra i dag.

Det ligger fast, at Lars Hjortshøj skal lave morgenradio - men ikke noget om sammen med hvem - og ikke noget om, hvornår Hjortshøj starter. Lars Hjortshøj er bundet af en konkurrenceklausul med Radio 100FM frem til juni 2007.

Det ligger fast, at der skal sendes "arbejdspladsradio" med bl.a. Camilla Miehe-Renard om formiddagen.

Så vil der blive sendt "musik med nogle af landets dygtigste DJs midt på dagen", som det formuleres i TV 2's pressemateriale.

Derefter følger et eftermiddagsshow "med mening og spas", men det fortælles ikke, hvem der bliver spasmagerne bliver her.

Sidst på eftermiddagen vil der blive sendt et journalistisk magasin med Lars Daneskov.

I løbet af aftenen vil TV 2 Radio uddybe nogle af temaerne fra TV 2's hovedkanal, mens weekenderne byder på "gode, gedigne brunchforlængere med tid til lidt mere fordybelse og underfundig humor".

Jens Rohde forklarer, at værterne bliver meget vigtige: "I radioen skabes identiteten i høj grad af værterne. Vi har ansat de allerbedste af slagsen. De er oprigtige i det de gør, og har alle noget de gerne vil dele med lytterne og er ikke bange for at dele ud af deres personlighed. Det er værter som lytterne kan spejle sig i og identificere sig med, og netop identifikationen er afgørende, når vi gerne vil tage de 21-50 årige alvorligt. De skal kunne genkende deres hverdag i TV 2 Radio, og så hjælper vi dem med at twiste den lidt og give dem noget at grine ad eller tale om hjemme ved middagsboret".

Som indholdschefer er der - som allerede omtalt - ansat følgende: programchef Eik Frederiksen, nyhedschef Suzanne Moll, sportschef Jan la Cour og som salgschef: Jonas Nielsen.

Endelig er Anette Toftgaard - som også tidligere omtalt - ansat som eventkoordinater.

Nyt er det imidlertid, at Martin Brygmann skal producere TV 2 Radios kendingsmelodi, jingler, vignetter m.m.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -