Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio SLR købt af Sjællandske Dagblade
Mandag 12. november 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sjællands Dagblade har i dag overtaget VTV i Slagelse, der består af Radio SLR og TvDanmark 2 Vestsjælland. I april måned købte avisgruppen Mediehuset i Næstved – og dermed Radio Næstved – og med det seneste opkøb råder Sjællandske Dagblade nu, hvis man slår Radio Næstved og Radio SLR’s lyttertal sammen, over den største radiostation på Sjælland udenfor København.
"Udviklingen har jo længe været således, at færre og færre køber dagblade, så vi var godt klar over, at de elektroniske medier og nettet ville gå hen og blive en vigtig formidlingskilde for os. Derfor overtog vi i april måned Mediehuset i Næstved, og derfor går vi nu ind i Slagelse", forklarer salgsdirektør i Sjællandske Dagblade, Søren Riis i dag til TV 2 ØST/Interaktiv.

De tre hidtidige ejere af VTV i Slagelse, Steffen Stenbæk, Henrik Billstrøm og Jens Vadmand fortsætter som ledende medarbejdere hos Sjællandske Dagblade, hvor de sammen med nyhedschef René Pedersen fra STVR - Sjællandske TV og Radio - får ansvaret for den daglige drift af husets radio– og tv-aktiviteter både i Vestsjællands- og Storstrøms Amt, skriver TV 2 ØST videre.

Søren Riis afviser i øvrigt ikke at man også på et senere tidspunkt vil bevæge sig ind i Vordingborg-området.

Senest med udgangen af februar 2002, flytter VTV fra Rytterstaldsstræde til Sjællands Tidendes lokaler i Korsgade i Slagelse. Dele af produktionen flyttes til STVR's lokaler på Fabriksvej i Næstved, som bliver hovedsæde for de samlede radio-og tv-aktiviteter. Salg og administration integreres i Sjællandske Dagblades organisation i Korsgade i Slagelse og i Ringstedgade i Næstved, slutter TV 2 ØST


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -