Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Premiere på det nye og udvidede 'Orientering' på P1 den 3. juni
Torsdag 29. april 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Holdet bag det nye aktualitetsprogram på DRs P1, der skal sendes alle hverdage kl. 17.10-18.55, er udpeget og en ny redaktør for 'Orientering' er ansat. Det blev den 47 årige Asger Røjle Christensen, der kommer fra en stilling som chef for Ritzaus udlandsredaktion. Torsdag den 3. juni vil radiolytterne for første gang få mulighed for at høre DRs nye og udvidede udgave af "Orientering" på P1, og ændringerne på P1 medfører også at P3 samtidigt begynder at sende egne nyheder i weekenden.
I samarbejde med 'Radioavisen' skal medarbejderne ud over 'Orientering' producere 'P1 Morgen'-fladen mellem 07.10 og 08.00 alle hverdage, ugemagasinet 'Refleks', 'Orientering Søndag' og programmet 'Panorama'.

Med omlægningen mener DRs nyhedsdirektør Lisbeth Knudsen, det er lykkedes at skabe fornyelse og samtidig sikre den soliditet og de stærke kompetencer, som er nødvendige for at skabe journalistik med dybde og perspektiv.

Udvidelsen af 'Orientering' betyder også, at den store 'Radioavis' hverdage kl. 18.30 nedlægges.

Fra begyndelsen af juni vil 'P3 Nyheder' desuden blive udvidet, så de ikke alene sendes på hverdage, men også i weekenden.

"En konsekvens af ændringerne er, at en række medarbejdere skal indgå i nye sammenhænge og samarbejde på en ny måde, men vi har sat os som mål at gennemføre omlægningerne uden afskedigelser, og det mål har vi nået", siger Lisbeth Knudsen.

Dne nyansatte chef for 'Orientering' og en række af DR Nyheders radiomagasinprogrammer er den 47-årige Asger Røjle Christensen. Han er uddannet journalist og har de seneste fire år været chef for Ritzaus udlandsredaktion. Asger Røjle Christensen har tidligere arbejdet på Frederiksborg Amts Avis og Universitetsavisen. I en årrække var han freelancejournalist i Japan for forskellige danske og nordiske medier. Tilbage i Danmark arbejdede han som udlandsmedarbejder på Aktuelt og senere chef for bladets udlandsredaktion.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -