Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Banan-radio på nettet
Onsdag 19. marts 2003
Af Karsten Jensen
 
Banana MedieEvent producerer tv- og radioprogrammer, men har også en lille web-radio. Oprindeligt var det tanken, at webradioen skulle være et ægte radio-alternativ, men KODAs høje web-cast priser satte en stopper for idéen.
”Da vi fik lanceret vores nye web, mente vi at der skulle kreative elementer til. Vi valgte derfor at lave en radio- og tv-kanal på banan.dk, med god musik, en hyggelig vært og sjove bananhistorier, som man kunne nyde mens man zappede rundt på vores hjemmeside. Den samme radio kunne så benyttes som ventemusik på vores telefonanlæg. Webtv blev hurtigt oprettet, og består (også idag) af underholdende videoer med en banan, der dummer sig i forskellige situationer”, fortæller Anders Pedersen og Anders Skotlander fra det nordjyske bureau til radionyt.com, og fortsætter:

”Men som mange andre, opdagede vi, at KODA satte vederlagene for webradio urimeligt i vejret, så vi måtte derfor ændre vores planer for radioen. I dag består radioen af forskellige fakta om bananer, der er opskrifter m.m. samt små reklamespots for os selv – men vi holder os langt væk fra musik. Grundidéen om at underholde folk mens de er på hjemmesiden holder fortsat stik. Og den dag KODA indser problemerne med webradio vil vi da ikke afvise at vi påbegynder vores første ide med radioen”.

Webradioen var i første omgang tiltænkt som en reklamefri radio, med hyggemusik krydret med sjove historier og med information om bureauet. I øjeblikket køres de enkelte indslag i tilfældig rækkefølge, men Anders Skotland fortæller, at der ligger cirka 20 minutters radio på serveren.

Banan-radioen er en stor succes for Banan MedieEvent, idet de har fået nye kunder til at vælge radio som reklamemedie. ”Nogle af de kunder, der var lidt skeptiske eller uvidende overfor radiomediet har vi bedt om at lytte til vores radio-del for at illustrere, hvordan en radioreklame kan lyde”, fortæller Anders Skotlander, der siger at man på den konto også har fået nye radioreklamekunder.

Siden 24. februar har mere end 830 personer været inde og lytte til de banan-radioen mens det kun er blevet til 140 på tv-delen.

Du kan lytte til sjove historier om bananer på www.banan.dk


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -