Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lisbeth Ø bliver ny vært på 'Musikquizzen'
Onsdag 17. august 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På lørdag eftermiddag vil de trofaste lyttere til 'Musikquizzen' på DR P3 høre en ny stemme bag mikrofonen, når Lisbeth Østergaard afløser Anders Breinholt, der som tidligere fortalt er vendt tilbage til pladebranchen. P3 lytterne har tidligere hørt hende i en række programmer, bl.a. 'Tidlig Morgen', 'Ugen på P3', live festival-radio og senest sammen med Thomas Madvig i programmet Madvig PLUS Østergaard.
Om sin nye rolle som studievært i Musikquizzen siger Lisbeth Østergaard: "Musikquizzen har altid været mit yndlingsprogram, og derfor glæder jeg mig afsindigt meget til at blive studievært for programmet. Det bliver dejligt at få den direkte kontakt med lytterne, for det giver en ekstra stemning af direkte og nærværende radio - at modtage e-mails er jo ikke det samme som at tale med lytterne direkte under programmet".

"Jeg vil fortsætte Musikquizzen i den form som P3-lytterne kender, men det kan da godt være at de kvindelige lyttere vil få lidt mere hjælp fremover", afslutter Lisbeth Østergaard med et skævt smil og som en kærlig hilsen til de 'hårde drenge', der tidligere har bestyret Musikquizzen.

Musikquizzen i P3 tester lytternes musikalske paratviden udfra seks forskellige kategorier, hvor der i hver kategori bliver stillet 10 spørgsmål og et ekspertspørgsmål. Svarer lytteren rigtigt vindes en cd for hvert rigtigt svar - men er svaret forkert tabes alle de tidligere cd'ere, som lytteren har vundet. Derfor kan der maksimalt vindes 20 cd'ere, da ekspertspørgsmålet ved rigtigt svar fordobler lytterens beholdning af cd'ere.

De musikalske kategorier varierer fra gang til gang og fra genre til genre.

Musikquizzen på P3 sendes alle lørdage på P3 kl. 14-16.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -