Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Tony Cuffs mediehus i Odense konkurs
Fredag 1. august 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den kendte lokalradio og -tv-mand, Tony Cuff, har sagt farvel til et af sine tidligere flagskibe, Mediehuset Aps. Selskabet blev ved skifteretten i Odense erklæret konkurs pr. 30. juni, skriver Fyens Stiftstidende. Mediehuset, der åbnede for 4½ år siden, rummede bl.a. Radio 49 og TV 49. Mediehusets kollaps får ingen betydning for "lokalradioen Radio 49". Den kører videre - nu i samarbejde med MixFM, siger Tony Cuff til avisen.
De sidste par år er det gået stærkt ned ad bakke. Mens der i 2000 var et lille overskud, så måtte man notere et underskud på næsten en mio. kr. i 2002. Indtægterne svigtede og Mediehuset undlod at betale både moms og skat.

I 2002 er der slet ikke aflagt regnskab, men iflg. Fyens Stiftstidendes oplysninger er den samlede gæld i konkursboet ca. 2 mio. kr.

Tony Cuff oplyser at lokalradioen Radio 49 kører stadig - nu i samarbejde med MixFM. "Havde vi ikke indgået det samarbejde, var radioen også lukket, for det er hårde tider for lokalradioerne", påpeger Cuff til avisen.

Radio 49 sender fra Kochsgade, hvor der i alt er seks ansatte, men Tony Cuff har efter eget udsagn "ikke så meget" med Radio 49 at gøre mere.

Dog har han det sidste år været formand for Foreningen Radio 49, der formelt har sendetilladelsen. På den post afløste han sin samlever, Laila Frank.

"Jeg laver lidt andet forskelligt ved siden af. Nu har jeg arbejdet med lokalradio og -tv i 20 år, så det er på tide at slappe lidt af", siger Cuff til avisen

Radio 49s samarbejde med MixFM er kommet i det lokale nævns søgelys, og man har udbedt sig nærmere oplysninger og forlangt et møde med bl.a. Tony Cuff.







Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -