Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Næste Radiodays til september 2008
Onsdag 14. november 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Styregruppen bag Radiodays har i dag besluttet, at næste Radiodays skal foregå i september 2008. Christian Kjeldsen fortsætter som festivalchef. Koncept og indhold skal nu udvikles over de kommende par måneder.
Styregruppen bag Radiodays har i dag på et møde evalueret sidste års festival og på baggrund af denne - samt det faktum, at årets festival hænger fint sammen økonomisk - har man besluttet at gennemføre en ny Radiodays i september måned 2008.

"Der bliver formentlig tale om en af de sidste to weekends i september. Vi skal lige koordinere med Norge og nu også Sverige, der formentlig også starter op med Radiodays. Vores samarbejde med Norge på det indkøbsmæssige område, har fungeret fint og det fortsætter vi formentligt på nordisk plan", fortæller Christian Kjeldsen.

De lokale udgaver af Radiodays får en lokal hovedansvarlig projektleder - mens de tre landes projektledere koordinerer indkøb af oplægsholdere mv.

"Den del af samarbejdet har været en rigtig rigtig god ide. Vi har ganske enkelt været i stand til at være bedre købmænd, når vi skal finde oplægsholdere", fortæller Christian Kjeldsen.

Han vil ikke løfte sløret for, hvad fokus bliver for Radiodays 2008. Det skal man nemlig bruge december på at pejle sig ind på.

"Vi kommer dog til at inddrage radiomedarbejderne endnu mere i programlægningen. Vi opererer med fem faglige søjler i programmet og vi laver en særskilt programgruppe for hver søjle. Dermed sikrer vi, at programmet får lige nøjagtigt det faglige fokus og niveau, radiomedarbejderne vil have", siger Christian Kjeldsen.

De fem programsøjler offentliggøres efter Styregruppens møde den 9. januar 2008.
Men Radiodays er lydhør overfor gode ideer og indspark på chkj@dr.dk.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -