Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Tre døgns festivalsradio fra Vig
Onsdag 6. juli 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Når familiefestivalen i Vig i morgen begynder, får festivalen igen sin egen festivalradio. De tre sjællandske radioer: Radio 10FM, Radio Halsnæs og Radio Odsherred er gået sammen om at sende tre døgns direkte radio fra festivalen - dels for deltagerne på festivalen og dels for de lyttere, der ikke selv er med.
I tre døgn vil det midlertidigt indrettede radiostudie bag Vig festivalens hovedscene summe af liv og aktivitet. I alt 11 medarbejdere fra de tre radiostationer vil samarbejde om at sende radio fra årets altoverskyggende begivenhed i lokalområdet - og man lover, at der bliver masser af spændende stof.

Musikken har naturligvis en stor prioritet. Der er direkte link til de tre scener og derfra vil man sende uddrag fra koncerterne, og derudover vil lytterne kunne komme tæt på musikerne gennem interviews fra studiet.

Stemningen blandt festivalsdeltagerne bliver fanget ind med reportager fra alle dele af festivalsområdet.

Koncurrencer vil give lytterne en aktiv mulighed for at deltage i festivalsradioen. Og så går festivalsradioen tæt på organisationen bag begivenheden. Det sker via interviews med centrale aktører i arrangørgruppen, med politi og øvrigt beredskab og med de mange frivilligt arbejdende foreningsfolk.

Endvidere vil studieværterne løbende holde lytterne orienteret om de begivenheder og hændelser, der udspiller sig på festivalsområdet.

Som en ny feature tilbyder man i år, at kunne følge en af de væsentlige parametre for festivalens succes: vejret. I samarbejde med vejrhanen.dk fra Rørvig oprettes en fremskudt meteorologisk målestation, der ikke kun forsyner studiet med oplysninger og data, men som også vil kunne findes på vejrhanen.dk/festival.

Festivalsradioen bliver for fjerde år i træk til gennem et samarbejde mellem de tre ikke-kommercielle lokalradioer. Radio 10FM fra Frederiksværk, Radio Halsnæs fra Hundested og Radio Odsherred fra Rørvig. De tre stationer samsender i forvejen dele af sendefladen.

På selve festivalsområdet vil modtagelsen være bedst på 107 MHz.

Udsendelserne fra studiet bag hovedscenen starter i morgen torsdag kl. 12 og så sendes der ellers til kl. 02 i nat. Fredag og lørdag sendes kl. 09-02, mens der søndag sendes kl. 9-12,

Festivalen byder på så forskellige kunstnere som bl.a. Ataf, Infernal, Kira & the Kindred Spirit, The Loft - over navne som Thomas Helmig, Big Fat Snake, Laid Back og Status Quo til Birthe Kjær, Kandis og Lis Sørensen. Man kan læse mere på http://www.vigfestival.dk/


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -