Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyt morgenshow på 4 Guld FM-stationer
Fredag 11. november 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I september stoppede Radio Viborg Hit FM med lokale udsendelser, og i dag kl. 9 blev der så sat punktum for lokale programmer, der sendes fra og for Viborg-området, på Viborg Guld FM. Fra på mandag kommer det nye morgenshow på Viborg Guld FM fra Holstebro. Der skal dog fortsat produceres radio i Viborg, men fremover til et større område, og der vil fortsat blive sendt lokale nyheder og lokal sport.
Malene Rind stoppede i dag fredag kl. 09 efter bare et halvt år som morgenvært på det ellers meget opreklamerede morgenshow på Viborg Guld FM ’Den bedste morgen med Malene’. Tidligere har Malene været medvært på Radio Viborg’s morgenshow i knap 5 år.

Fra mandag morgen kl. 6 vil morgenprogrammet på Viborg Guld FM blive sendt fra Holstebro med Peder Toft som vært, og programmet udvides med en time – til kl. 10. Peder Toft, der oprindeligt kom fra Radio Thy i Thisted til Holstebro, hvor han har været vært på De Bergskes fælles morgenprogram på Guld FM stationerne i Holstebro, Nordvestjylland og Ringkøbing siden starten. Det nye program får titlen 'Morgen Med Mere' og skal udsendes over Viborg Guld FM, Holstebro Guld FM, Nordvestjyllands Guld FM og Ringkøbing Guld FM.

HELT slut med lokale udsendelser fra og for Viborg-området er det dog ikke, da der fortsat sendes en ugentlig gudstjeneste søndag kl. 20 på Viborg Guld FM. Derudover er der stadig lokale nyheder, lokal sport og servicemeddelelser.

Malene Rind rykker i stedet over på formiddagen kl. 10-14, og det bliver ikke alene på Viborg Guld FM, Holstebro Guld FM, Nordvestjyllands Guld FM og Ringkøbing Guld FM, men også på ANR Guld FM, Vendsyssel Guld FM, Nordjyske Guld FM og Midtjylland Guld FM. Altså på hele Guld FM nettet, der dækker stort set hele den nordlige halvdel af Jylland på nær Djursland og Århus-området. Det nye formiddagsprogram med Malene skal produceres halvdelen af tiden fra Aalborg og den anden halvdel af tiden fra Viborg, og får premiere mandag den 28. november.

Gruppeprogramchef for RadioNet Kent Kordt siger til radionyt.com som en kommentar til, at Radio Viborg ikke længere sendes lokale udsendelser fra og for Viborg-området, at folk ikke efterspørger det lokale for det lokales skyld. ”Når man spørger lytterne, så ligger det lokale langt nede på feedback-listen”, siger Kordt – men understreger samtidigt, at det vigtige er, at man er til stede i lokalområdet - dels med de lokale nyheder, lokale servicemeddelelser i æteren og dels, at man er til stede ved sportsarrangementer og andre lokale begivenheder.

På Hit FM stationerne sker der også ændringer.

Radio Viborg Hit FM stoppede med lokale udsendelser (= morgenradio) fredag den 23. september. Morgenprogrammet – med Claus Høyer - blev herefter produceret i Aalborg og samsendt med Midtjylland Hit FM og Holstebro Hit FM. Siden slutningen af oktober er værtsrollen overtaget af Peter Richard.

Det er dog kun tale om en midlertidig løsning. Der skal i stedes ansættes et nyt morgenhold med to medarbejdere, der skal lave morgenradio fra Viborg – og det nye morgenshow skal ikke bare sendes på Radio Viborg Hit FM men også på Holstebro Hit FM. Kent Kordt går efter, at det nye morgenshow kan være klar fra 1. januar.

Resten af udsendelserne på Radio Viborg Hit FM vil fortsat blive sendt fra RadioNet i Aalborg – suppleret med lokale nyheder og lokal sport.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -