Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Torben Kjær varsler radiokrig
Torsdag 1. november 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Formand for Power FM i Aabybro, Torben Kjær, er stærkt fortørnet over Pandrup-nævnets anmeldelse af Power FM til Telestyrelsen for at sende for kraftigt. Torben Kjær er også tilknyttet Radio 2 Nordjylland, som sender netop fra Pandrup, og som nævnet i Pandrup udøver en livlig aktivitet for at få lukket. Torben Kjær overvejer nu at melde Pandrup kommune til Tilsynsnævnet.
Torben Kjær siger til Nordjyske Stiftstidende, at anmeldelsen til Telestyrelsen er latterlig. ”Jeg forstå ikke grundlaget. Hvordan kan radio- og fjernsynsnævnet i Pandrup Kommune være så inkompetent, at det melder en lokalradio, som hører under et andet radionævn? At de oven i købet melder en lokalradio, som overholder alle regler, finder jeg dybt kritisabelt og pinligt” siger Torben Kjær til avisen.

Han peger på, at Telestyrelsen i begyndelsen af oktober besøgte sendemasten i Biersted, hvorfra de to lokalradioer i Aabybro Kommune – Power FM og Aabybro Nærradio - sender, fordi signaler fra en lokalradio forstyrrede luftfarten i Aalborg Lufthavn. Og det var vel at mærke ikke Power FM men i stedet Aabybro Nærradio. Den udlægning bekræftes af Telestyrelsen.

Torben Kjær er grundigt træt af Pandrup kommunes lokalradionævn. Han siger til radionyt.com, at han nu med sin advokat vil drøfte mulighederne for at melde Pandrup kommune til Tilsynsnævnet – og så lægger han i øvrigt ikke skjul på, at NU bliver der krig.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -