Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Flere nyhedsudsendelser på Sky Radio
Fredag 30. august 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Journaliststrejken på DR får nu Sky Radio til at fremrykke premieren på en udvidet nyhedsdækning med tilhørende pendlerservice. Fra på mandag vil Sky Radio sende nyheder hver halve time fra kl. 07.00, kombineret med en komplet pendlerservice.
Strejken blandt journalisterne i DR har betydet en ringere service fra DRs radiokanaler om morgenen og det gør Sky Radio noget ved.

"Sky Radios omfattende lytterundersøgelser viser, lytterne bruger radioen som hovedkilde til nyheder, vejr- og trafikinformation. I Holland har vi gennem 7 år været den mest aflyttede radiostation - endda 40% større end den største offentlige public service radiokanal - som følge af vores omfattende satsning på nyheder, vejr- og trafikinformationer som supplement til vores populære non-stop musikflade. Vi har derfor længe planlagt at udvide vores nyheds- og trafikservice for lytterne i Danmark", udtaler Sky Radios adm. direktør Kasper Krüger.

Han fortsætter: "Strejken blandt Danmarks Radios medarbejdere betyder, at mange licensbetalende lyttere lades i stikken, da de er afhængige af en grundig nyheds-, vejr- og trafikservice i morgentimerne. Sky Radio har derfor valgt at komme lytterne til undsætning ved at fremrykke premieren på vores udvidede nyhedsservicen allerede fra på mandag".

Sky Radios producer manager, Lasse Roldkjær, supplerer: "Sky Radios nyheder og pendlerservice følger en redaktionel linie, som sikrer en relevant, kort og koncis nyhedsdækning - eller "news you can use". Radiostationens pendlerservice vil derfor fokusere på uregelmæssigheder, frem for rapporteringer om de sædvanlige steder, hvor der er bilkø hver morgen".

Sky Radio sender på 95,0 FM i det storkøbenhavnske område.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -