Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Julie Ølgaard afløser Pernille Fals Bahrt i The Voices morgenradio
Onsdag 30. april 2008
Af Karsten Jensen
 
Fra mandag den 5. maj vil skuespilleren Julie R. Ølgaard være ny medvært i The Voices populære radioprogram ’Morgenfabrikken’. Hun overtager frem til sommer pladsen fra Pernille Fals Bahrt, der fremover vil fokusere på sin rolle som tv-vært på The Voice TV.
Pernille Fals Bahrt (foto) har siden oktober 2007 været den kvindelige vært i det populære morgenradioshow ’Morgenfabrikken’ på The Voice. Her har hun sammen med Uffe Holm og Mikkel Herforth vækket lytterne med slagfærdig morgenunderholdning.

Sideløbende med ’Morgenfabrikken’ har Pernille været vært på The Voice TV i programmet ’Countdown DK’, men fremover vil hun udelukkende fokusere på sin rolle som tv-vært.

”Pernille har siden efteråret haft en udfordring i at finde tiden til både at være vært på ’Morgenfabrikken’ på radioen og ’Countdown DK’ på tv. Netop ’Countdown DK’ er et af vores mest centrale og mest populære programmer på The Voice TV, derfor glæder det mig, at vi nu sammen har fundet en løsning, som giver Pernille flere ressourcer til at udvikle showet”, udtaler Tobias Nielsen, Brandmanager på The Voice.

Indtil The Voice finder Pernilles endelige afløser, vil skuespilleren Julie Ølgaard overtage pladsen på 'Morgenfabrikken'.

Julie Ølgaard er nok bedst kendt som skuespiller i filmene ’Råzone’, ’Midsommer’ og senest som Stephanie i den Oscarnominerede film ’Om Natten’, men Julie har tidligere være vært på Boogie tv på DR1, og har derfor god erfaring med at formidle til de unge.

Læs mere:
http://www.tvnyt.com/artikel/default.asp?id=7712



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -